Lifestyle

Kako pripremiti kožu tela i lica za leto?

Sezona prepralnulih tela nam se bliži, a nega kože lica i tela je jednako važna, kako posle sunačnja i mora tako i pre. Pitali smo kozmetičarku iz Wellness centra Hotela Park Danijelu Žikić o tome kako pripremiti kožu tela i lica za letnji period.

koza-lice-wellness
wellness

– Pre leta je najbolje raditi klasičan tretman, a posle leta dubinsku hidrataciju – kaže Danijela iz Wellness centra Hotela Park.

Ona objašnjava kako se kroz njeno osmogodišnje iskustvo ovakva praksa najbolje pokazala. Danijela inače radi u novosadskom Wellness centru Hotela Park negu čitavog tela od masaže lica, pedikira, manikira, tretmane lica, a sve u cilju kako bi klijenti iz Wellness centra otišli relaksirani i zadovoljni svojim izgledom.

koza-negovanje
wellness

– Dok vam Danijela radi pedikir i masažu vi gledate televiziju, sedite u stolici koja vas masira i pijete kafu, a nakon toga odlazite relaksirani, uredni, a stopala vam budu spremna za plažu – kaže klijentkinja Tamara.

U Wellness centru Hotela Park u ponudi imaju piling masku masažu, klasičan tretman i hidradermiju. Ona podrazumeva masažu koja opušta, piling, kao i odgovarajuću masku za lice. Nakon masaže, vaše lice će izgledati svežije. Tretman lica pilingom, čišćenje kože, kao i odgovarajuća maska za lice smatraju se za klasične metod. Trajanje klasičnog tretmana lica je oko 90 minuta. Hidradermija je tretman lica podrazumeva dubinsku hidrataciju  i revitaliciju (regeneriše kožu iznutra). Koristi se galvanska stuja kako bi se otvorile pore da bi se u doblje slojeve kože ubacile potrebne supstance iz gelova. Ovaj tretman znatno umanjuje bore, bilo da su sitne ili dublje i to već nakon prvog tretmana. Nakon toga se radi i treća struja darsonval, viskofrekfentna, koja zatvara pore, dezinfikuje i smanuje crvenilo.

koza-nega-daca
wellness

U svaki tretman su uključene maske, kreme, serumi, gelovi spram stanja i tipa kože, a to procenjuje kozmetičarka Wellness centra Hotela Park Danijela Žikić.

Više o masažama Wellness centra Hotela Park pročitajte ovde

 

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

40 Shares
Share via
Copy link