Lifestyle Novi Sad

TRAJNA ŠMINKA – LEPOTA KOJA NE PROLAZI: priključite se timu Zirna Purebeau!

Lepota je od pamtiveka na pijedestalu, i tako će ostati zauvek. Doduše, ideali su se tokom vekova menjali, ali imperativ je ostao isti – savršene proporcije lica, sveže usne i lepe oči. Međutim, majka priroda većini nas nije podarila baš sve ove atribute a čak i ako jeste, neki od njih s godinama počinju da blede…

POKLON ČITATELJKAMA LUFTIKE

Do 30. aprila 2019. godine, salon “Zirna Purebeau” poklanja čitateljkama “Luftike” 30% popusta na tretmane. Promo kod je “zirna-luftika”.

SAMO VRHUNSKI

Savremena kozmetologija ima rešenje za to – trajnu šminku koja koriguje nedostatke i pruža blistav izgled u svako doba dana, bez potrebe da se stalno proverava, osvežava, dodaje…

Naravno, da bi rezultat bio vrhunski, potrebni su vrhunsko znanje, oprema i preparati, a upravo time rukovodila se Vesna Palurović iz Novog Sada, farmaceutski inženjer s diplomom mastera na novosadskom Tehnološkom fakultetu i specijalizacijom na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu. Njena mala kozmetička imperija Zirna Purebeau Academy, koju vodi sa svojim suprugom, sarađuje s najpoznatijim svetskim brendovima.

SARADNJA SA SVETSKIM BRENDOM

Nakon uspešno završenih studija, ova mlada preduzimljiva žena odlučila je da se posveti kozmetologiji koja ju je oduvek privlačila, ali želela je da taj posao radi po najvišim standardima. S tim ciljem otputovala je pre sedam godina u Berlin, gde se upoznala s vlasnicima kompanije Purebeau, koja je svetski lider u proizvodnji opreme i preparata za trajnu šminku.

POKLON ČITATELJKAMA LUFTIKE

Do 30. aprila 2019. godine, salon “Zirna Purebeau” poklanja čitateljkama “Luftike” 30% popusta na tretmane. Promo kod je “zirna-luftika”.

Ubrzo potom, postala je njihov ekskluzivni zastupnik za prodaju i edukaciju u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji, Albaniji i na Kosovu. Kroz Edukativni centar Zirna Purebeau Academy, prošlo je na stotine polaznika iz regiona, koji nakon intenzivne stručne obuke dobijaju licencu poznatog svetskog brenda.

ŠTA SVE MOŽE MIKROPIGMENTACIJA

– Mikropigmentacija, kako se stručno naziva trajna šminka, kod nas se prevashodno primenjuje kao estetska kozmetološka procedura –   za korekciju usana i obrva, kao i iscrtavanje kapaka (ajlajneri), mada se koristi i u medicinske svrhe, kao tretman za ublažavanje ožiljaka, “maskiranje” depigmentisanih delova kože u slučaju vitiliga, ali i konstruisanje novih areola nakon operacije tumora dojke.

U poslednje vreme u svetu je sve popularnija mikropigmentacija skalpa kojom se postiže efekat gušće kose, a popularan je i postupak kojim se na potpuno ćelavoj koži glave iscrtavaju tačkice, kao bi se dobio utisak da kosa postoji, ali da je obrijana – objašnjava Vesna Palurović i dodaje da se u vrhunski opremljenom salonu Zirna Purebeau rade svi tretmani, uključujući i medicinske.

SAVRŠENO A PRIRODNO

Prirodan izgled je neprikosnoveni trend u svetu, a Vesna Palurović i njen tim, zahvaljujući saradnji s korporacijom Purebeau, imaju na raspolaganju sve što je potrebno da svojim estetskim procedurama isprave nedostatke i da istovremeno postignu upravo takav efekat.

To, pre svega, podrazumeva paletu od 240 boja kojima se rade mikropigmentacije, što je od ključnog značaja za uspeh tretmana.

– Veoma je važno znati koja boja pigmenta odgovara tenu osobe na tretmanu: treba imati u vidu da se mikropigmentacija meša s bojom kože pa se u slučaju neadekvatnog odabira, može napraviti kontraefekat. Upravo zato, velika je prednost raditi s Purebeau preparatima koji pružaju široku mogućnost izbora, što uz dobru obuku eliminiše rizik od grešaka – ističe naša sagovornica i dodaje da je određivanje oblika takođe važan segment tretmana mikropigmentacijom.

POKLON ČITATELJKAMA LUFTIKE

Do 30. aprila 2019. godine, salon “Zirna Purebeau” poklanja čitateljkama “Luftike” 30% popusta na tretmane. Promo kod je “zirna-luftika”.

Naravno, od ogromnog je značaja i oprema kojom se izvode ove kozmeztičke procedure: Purebeau uređaje odlikuje čuveni nemacki kvalitet, što podrazumeva savršenu preciznost, pouzdanost i ekonomičnost u radu, pritom su vrlo elegantnog dizajna i jednostavni za rukovanje. Ove performanse odnose se na svih 15 tipova Purebeau aparata u srednjoj i visokoj klasi.

BEZ PRETERIVANJA

Da bi se dobro uradile obrve, treba pratiti njihovu osnovnu liniju, koja se po potrebi koriguje, ali promena ne bi smela da bude dramatična, jer će delovati neprirodno a samim tim i neestetski. Kada je reč o usnama, savetuje se boja koja je prirodna, sveža i u skladu s tenom, nikako previše izražena, jer se osnova po potrebi uvek može pojačati nanošenjem ruža.

KAKO SE POSTAJE  DEO PUREBEAU PORODICE?

Sve ovo, ali i mnogo toga drugog, polaznici savladavaju na intenzivnoj obuci Zirna Purebeau Academy, čiji je glavni cilj  sticanje vrhunskog, sveobuhvatnog znanja iz ove oblasti kozmetologije. Najveći deo vremena posvećen je, naravno, upoznavanju s tehnikama mikropigmentacije i njihovoj praktičnoj primeni ali pre nego što započne konkretna edukacija, prolazi se kroz jednosatni kurs iz anatomije kože, sterilizacije i dezinfekcije, uz poseban naglasak na alergotestu, koji je neizostavan deo svakog tretmana.

zirna-tetoviranje-obrva

Tu su i pravni saveti, pre svega oni koji se odnose na ugovor kojim se klijent obavezuje da će se pridržavati uputstava nakon izvedene procedure, kao i upoznavanje s osnovama profesionalnog kodeksa. Posle obuke, polaznik postaje deo velike Purebeau porodice, sa svim privilegijama koje donosi takva pozicija,  a na to treba dodati još nešto vrlo važno – menadžerski tim na čelu s Vesnom Palurović, u svakom trenutku spreman je da priskoči u pomoć i da, savetom ili preporukom, zajedno s kolegom reši problem.

“DODIR PARIZA”

Nastup na Beogradskom sajmu kozmetike “Dodir Pariza”, 6. i 7. aprila 2019. godine, sjajna je prilika da se posetioci na licu mesta uvere u kvalitet usluga i proizvoda koji su zaštitni znak firme Zirna Purebeau. U Hali 1, na štandu 122, pet sertifikovanih Purebeau trenera uživo će izvoditi tretmane, a posetioci će iz prve ruke moći da dobiju sve informacije o ovom poznatom nemačkom brendu.

ŽELITE LI DA NAM SE PRIDRUŽITE?

Ako želite da se profesionalno bavite trajnom šminkom (mikropigmentacijom) i postanete deo svetske Purebeau porodice, evo prilike: Zirna Purebeau Academy uskoro organizuje intenzivnu obuku za nove polaznike.

Prijavite se!

Zirna Purebeau

Novosadskog sajma 4a/5

Novi Sad

+381 (0)21 446 060
+381 (0)21 446 050
+381 6060 222 93
+381 6060 222 90
MAIL: zirna.info@gmail.com
WEB: www.purebeau-trajnasminka.com
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/zirnapurelux/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Zirna-Purebeau-Academy-Akademija-Trajne-%C5%A0minke-102725843218808/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC8enVaHBc3QQszSHXBhJVCw

POKLON ČITATELJKAMA LUFTIKE

Do 30. aprila 2019. godine, salon “Zirna Purebeau” poklanja čitateljkama “Luftike” 30% popusta na tretmane. Promo kod je “zirna-luftika”.

POVEZANO: Kako pripremiti kožu lica i tela za leto?

 

 

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


260 Shares
260 Shares
Share via
Copy link