8-mart-romanticni-restorani-novi-sad
Novi Sad Restorani Novi Sad

Romantični restorani u Novom Sadu i okolini za 8. mart

Romantični restorani u Novom Sadu imaju posebnu draž tokom svakog godišnjeg doba. Ipak, najviše se traže na Dan zaljubljenih i na 8. mart. Kada su u pitanju restorani za parove, romantična mesta kakva Novi Sad ima, mi smo napravili izbor najlepših. Pred vama je lista restorana u Novom Sadu u kojima parovi, uz romantičnu večeru, mogu da proslave Osmi mart ili neku drugu posebnu priliku.

Spisak preporuka za romantične restorane bi svakako mogao biti veći, ali ova mesta su zaista probrana.

Salaš 137

Čenej

salas-romanticno-mesto
Romantičan vikend na Salašu 137

Na Salašu 137 za Osmi mart imaju sjajnu ponudu za romantične parove. Njihov poziv prenosimo u celosti:

„Gospodo draga, preuzmite inicijativu i povedite lepšu polovinu na romantičan provod. Svakom paru koji kod nas rezervišu svečanu večeru i noćenje 8. marta poklanjamo još jedno noćenje u subotu 9. marta. Doručak služimo kod nas ili u Špajzu na Ribljoj pijaci. U subotu možete uživati u našoj sauna potpuno besplatno.“

Za više informacija kontaktirajte ih na 021/714505 (klik za poziv).

Restoran Zak

Šafarikova 6

Bilo da da je vaš izbor guščija džigeriva sa ragluom od malina ili puževi sa salatom i sosom od tartufa, ili samo pržene lignje, nećete se pokajati. Tu su i prženi škampi ili hobotnica sa komoračem, sušenim paradajzom i belim lukom.

romanticni-restorani-novi-sad-zak

Restoran Zak ima na raspolaganju i apartmane, a njihovu raspoloživost možete proveriti ovde. A ovde možete da rezervišete sto za dvoje.

U restoranu Zak često vas može iznenaditi veoma nežna džez ili klasična muzika uživo.

Predlog restorana je fusili u sosu od fruškogorskih tartufa i Lektor Vinarije Erdevik

Project 72 Wine&Deli

Kosovska 15a

Preporuka za parove: pačije grudi, škampi na baš dobroj salati ili standardan biftek. Njihove čarobne kombinacije sastojaka, sa dosta kontrasta, posebne arome i začini… Uživanje za sva čula.

biftek-project-72-wine-and-deli

Uz to, vinska karta u Projektu 72 je zaista posebna.

Restoran Le Piaf

Trg neznanog junaka 2

Le Piaf je restoran francuske, italijanske, generalno mediteranske kuhinje sa posebnim šmekom. Ljupko i intimno mesto, jedan od boljih izbora restorana za parove za Dan zaljubljenih ili 8. mart.

restoran-le-piaf-novi-sad-8-mart

Preporuke restorana za parove:

  • Brusketi sa mariniranom hobotnicom, lukom, paradajzom, peršunom i maslinovim uljem
  • Ćuretina sa tikvicama i paprikom u sosu od đumbira, belog luka, belog vina, soja sosa serviranog sa rižom i pohovanim lukom
  • Biftek Pepe Verde
  • Za dezert – Kruške kuvane u crnom vinu, punjene čokoladom i vanilom

Caffe Loft

Njegoševa 2

Kafe Loft ima solidnu kuhinju i zanimljiv, nenametljiv koncept. Ovde parovi možda neće imati intimu kao u restoranima, ali Loft ima veliku prednost – ovo mesto kao da je stvoreno za Instagram.

Romantični par koji ovde provede 8. mart ili Dan zaljubljenih moći će ne samo da uživa u posebnoj atmosferi, nego može odmah na jedinstven način to da dočara i svojim prijateljima.

POVEZANO: Najbolji bifteci u Novom Sadu

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share