Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za januar 2020. godine

Devica

Posao

Na poslovnom planu, januar mesec donosi pojačanu dinamiku I turbulencije, što će vama zapravo I prijati jer vam je prirodno da zaposlite um. Vrlo kratko ćete odmarati I već u prvim danima meseca možete očekivati veliki broj novih obaveza ali I po neku zaostalu iz 2019. Takođe, uspećete se izboriti za svoje mesto, koje zaslužujete u kolektivu kom se nalazite. Ipak, s obzirom na to da je Mars u napetom aspektu sa vašim Suncem, mogući su sukobi sa autoritetima, pa povedite računa kako komunicirate I na koji način želite ostaviti utisak jer ovo može biti mač sa dve oštrice.

Finansije su pretrpele šok u poslednje vreme I sada se oporavljate. Prihodi su daleko bolji a I vi ste bolje organizovani. Venera će u prvoj polovini meseca boraviti u vašem prirodnom polju posla, što znači da vas očekuju harmonični odnosi u radnom okruženju. Neki pripadnici vašeg znaka će imati razloga I za slavlje a uzrok je iznenadno unapređenje.

Ljubav

Na polju ljubavi, prva polovina meseca nije u potpunosti vama naklonjena, ai razlog su poslovne obaveze. Trinaestog januara planeta harmonije ulazi u vaše prirodno polje partnerstava pa ćete tada posvetiti više pažnje relaciji u kojoj se nalazite. Jedan deo zauzetih Devica će biti pred izazovom da uđu u tajnu aferu sa osobom koja je takođe u nekoj vrsti relacije I prolazi kroz krizni period.

Ukoliko ste slobodni, prve dve nedelje januara donose priliku za upoznavanje I ulazak u vezu sa osobom koju znaju preko posla, a to može biti I neko od kolega. Tokom druge dve nedelje meseca, idealizujete osobu koja je u vašoj neposrednoj blizini. Pored toga, ovo je period u kojem ćete biti vrlo privlačni I jedan broj Devica će biti u nedoumici za koga se odlučiti.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja, neophodno je da prekontrolisati hormone jer se može javiti problem. Pad imuniteta.

Čuveni ruski astrolog Pavle Globa otkriva koja 3 znaka očekuje veliki novac u januaru

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

487 Shares
487 Shares
Share via
Copy link