Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za januar 2020. godine

Bik

Posao

Tokom januara meseca ćete se potpuno fokusirati na lične finansije. Mogući su prihodi koji će vas iznenaditi kao I kraće putovanje zbog posla. Razmišljate o zaduživanju, ali se nemojte zaletiti jer je ovo samo trenutna potreba.

Na polju posla, prva polovina meseca je nešto mirnija nego inače I vi ćete se prilično uljuljkati Ili teško pokrenuti. Od trinaestog januara, situacija se menja I jedino što je sada neophodno jeste da se dobro organizujete da ne biste nešto propustili uraditi.

Ljubav

Ukoliko ste zauzeti, pred  vama je mesec, odnosno, njegova prva polovina, u kojem ćete idealizovati voljenu osobu I samim tim joj pridavati I one osobine koje ne poseduje.  S druge strane, ovo može biti I u negativnom kontekstu, da posumnjate u lojalnost suprotne strane I da iz tog razloga uđete u sukob, koji će kulminirati od sredine meseca.

Slobodni pripadnici vašeg znaka će, na prvom mestu, biti vrlo raspoloženi za strastvenu avanuturu sa osobom  koja ima potpuno različita uverenja u odnosu na vas. Prijaće vam neobavezna druženja.tokom druge polovine meseca je moguća romansa sa nekim ko je tajnovit i nepristupačan. Kontakt može započeti putem društvenih mreža.

Zdravlje

Na polju zdravlja, prati vas pritajena nervoza koja će biti uzrokovana finansijskom situacijom. Od trinaestog januara, ovaj osećaj popušta.

Čuveni ruski astrolog Pavle Globa otkriva koja 3 znaka očekuje veliki novac u januaru

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

487 Shares
487 Shares
Share via
Copy link