Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za januar 2020. godine

Jarac

Posao

Prve tri nedelje meseca januara su izuzetno povoljne po vas I ovo je zapravo uvek vaše vreme u kojem pokazujete svoje najbolje potencijale. Tranztino Sunce se nalazi u vašem prirodnom polju ličnosti I daje vam prvenstveno jednu vrstu “oreola” u smislu da zračite posebnim sjajem, a ne smemo zaboraviti da je tu I Jupiter koji doprinosi izuzetno srećnim okolnostima tokom čitavog meseca.

Pozitivan stav koji je u poslednje vreme bio na niskom nivou sada dolazi u prvi plan. Ovo će se najviše odraziti na vaš posao, odnsno karijeru, što je nekako vama uvek na prvom mestu. Moguća su unapređenja, ali I odluka da se krene u preduzetništvo, jer je mnogim Jarčevima neophodna promena. Finansije su stabilne, a moguć iznenadni priliv novca.

Ljubav

Na polju ljubavi, biće zanimljivo. Desetog januara imamo na nebu pun Mesec u znaku Raka koji aktivira vaše prirodno polje partnerstava. Zauzeti Jarčevi su dugo razmišljali, preispitivali se I vreme je da donesu odluku šta dalje. Lekcije još nisu sasvim savladane ali definitivno dolazi do kraja tamo gde nema šta više da se “leči” I vi to sada dobro znate. Ukoliko je vaša veza na dobrim temeljima I dešavale su vam se samo sitne razmirice, ovaj pun Mesec će vam biti samo vetar u leđa da nastavite dalje. Zajedno.

Slobodni Jarčevi već dugo imaju utisak da je ljubav na njih zaboravila pa su se okrenuli onome na šta mogu uticati, bar malo, a to je posao. ipak, januar je mesec koji će mnogima od vas doneti priajtno iznenađenje. Jedan mali flert zaista vremenom može prerasti u nešto ozbiljnije a pun Mesec u polju braka najavljuje I promenu statusa.

Zdravlje

Na polju zdravlja, umorni ste, ali ste na to navikli. Potrudite se da bar tokom praznika odvojite malo vremena za sebe I napravite predah.

Čuveni ruski astrolog Pavle Globa otkriva koja 3 znaka očekuje veliki novac u januaru

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

487 Shares
487 Shares
Share via
Copy link