Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za januar 2020. godine

Rak

Posao

U narednih mesec dana prioritet će vam biti međuljudski odnosi u prvom planu. Pokušaćete, I dbrim delom I uspevati, da nađete zajednički jezik sa kolegama. Bićete društveno veoma aktivni, naročito u prve tri nedelje meseca, jer će tranzitno Sunce boraviti u vašem prirodnom polju javnosti. Mnogi pripadnici vašeg znaka će dobiti I priliku da napreduju u okviru firme u kojoj su zaposleni I neće se mnogo oko toga dvoumiti.

Što se tiče finansija, troškovi su prisutni a najviše će biti usmereni na polje doma. Poželećete da ulepšate životni prostor I nećete se mnogo razmišljati niti sekirati da li će to I kako uticati na vaš budžet.

Ljubav

Na polju ljubavi, situacija je nešto drugačija. Partner će insistirati na tome da se posvetite isključivo njemu, a s druge strane, neće imati sluha za vaše potrebe. To će u vama izazvati burnu reakciju koja vas može uvesti u sukobe. Spustite loptu, jer poslednja nedelja mesea donosi promenu ponašanja voljene osobe, pa ako se malo strpite, uvidećete da ste bez razloga brinuli.

Ukoliko ste slobodni, faza mirovanja će trajati samo na početku meseca. Trinaestog januara planeta ljubavi ulazi u znak Riba I svojim povoljnim aspektom na vaše Sunce kao I na prirodno polje ljubavi, daje priliku da svoj emotivni status promenite.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja, situacija je generalno govoreći stabilna, iako možete imati povremene probleme sa želucem.

Čuveni ruski astrolog Pavle Globa otkriva koja 3 znaka očekuje veliki novac u januaru

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

487 Shares
487 Shares
Share via
Copy link