Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za januar 2020. godine

Škorpija

Posao

U novu godinu ulazite raspoloženi I puni elana. Pored toga što ste dobre volje, u vama tinja neka nova vrsta optimizma koja ćevas držati tokom čitavog meseca. Vaša planeta je u znaku Strelca pa ćete biti otvoreniji I društveno aktivniji u odnosu na prethodni period. krajem 2019.godine ste započeli novu životnu fazu I svi pripadnici vašeg znak su krenuli u novu “borbu” u kojoj je jedina opcija pobediti jer ne pristajete ni na šta manje od toga.

Tokom januara ćete se najviše fokusirati na lične finansije, bez obzira na to što će vam I drugi segmenti života biti važni. Sunce se u prve tri nedelje meseca, zajedno sa Jupiterom, nalazi u vašem prirodnom trećem polju, komunikacija je pojačana, a mogući su I kraći putevi. Odnos sa braćom I sestrama je odličan. Ukoliko ste razmišljali I dodatnoj edukaciji, proširenju svog znanja, sada ćete to I započeti.

Ljubav

Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, tranzitni Uran boravi u vašem polju partnerstava I jedanaestog januara kreće direktnim hodom. Ono što ste mesecima unazad pokušavali da promenite, popravite a nikako vam nije polazilo za rukom, sada će vam biti omogućeno. Taj korak napred će se desiti iznenada. Jedan deo Škorpiona će započeti novu fazu u postojećoj relaciji sa mnogo više fleksibilnosti I razumevanja prema voljenoj osobi, a drugi deo pripadnika vašeg znaka će staviti tačku I krenuti dalje.

Ukoliko ste slobodni, preko noći ulazite u novu romanasu koja ima potencijal za trajanje a druga polovina januara je za to rezervisana.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja, obratite pažnju na veoma lošu cirkulaciju, unutrašnje vene kao I kukove.

Čuveni ruski astrolog Pavle Globa otkriva koja 3 znaka očekuje veliki novac u januaru

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

253 Shares
253 Shares
Share via
Copy link