Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za januar 2020. godine

Strelac

Posao

Iza vas je napet period jer ste prolazili kroz tranzit Marsa kroz prirodno dvanaesto polje koji je sa sobom doneo nervozu, nesanice, strahove, koliko realne toliko I nerealne. Vreme je za pokret jer je planeta energij I akcije u vašem znaku, aktivira polj ličnosti I samim tim sve ostale aspekte u vašem horoskopu. Postavljate nove ciljeve, ali morate imati strpljenja da biste videli rezultate u budućnosti, a nedostatak istog vas sada može koštati uspeha.

S druge strane, finansije se stabilizuju, što će vam vratiti osmeh na lice. Gledajte da se ne zadužujete, pre nego što napravite konkretan plan vraćanja sredstava, ali I razmislite da li vam je to sve sada uopšte potrebno. Vreme će pokazati da ste najverovatnije pogrešili, ako ništa drugo, bar u proceni sopstvenih mogućnosti.

Ljubav

Na polju ljubavi, zauzeti Strelčevi tokom prve polovine meseca su u relativno mirnom odnosu sa partnerom, međutim, dve poslednje nedelje mnogima donose netrpeljivost u relaciji ali ovoga puta, netrpeljivost dolazi s vaše strane. Povucite ručnu kada najviše budete imali potrebu da reagujete ili da isterujete neku svoju pravdu, sačekajte da se glava ohladi. Naravno, ako želite. Ukoliko ipak tako ne uradite I pustite da se sve odvija svojim tokom, burna reakcija s druge strane je ono što sledi.

Slobodni pripadnici vašeg znaka odlučuju da promene svoj emotivni status I srećne okolnosti ih sve vreme prate. Imaće nešto agresivniji pristup, kao I dosta nestrpljenja ali će ipak naići na odobravanje strane za koju su zainteresovani.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja, moguće su povrede kao problem s pritiskom.

Čuveni ruski astrolog Pavle Globa otkriva koja 3 znaka očekuje veliki novac u januaru

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

487 Shares
487 Shares
Share via
Copy link