Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za januar 2020. godine

Lav

Posao

Poslovna situacija ne miruje, zapravo, vi ste ti koji ne miruju jer obaveze ne čekaju. Svesni ste da su praznici, međutim, jednako ste svesni  da, ukoliko se opustite, januar donosi nove zadatke, a da tekući poslovi takođe moraju da se rešavaju. Vrlo malo ćete odmarati a mnogo ćete raditi. Već na samom početku  meseca će vam se ukazati prilika da povećate obim posla, kroz kontakt sa strancima a mnogi pripadnici vašeg znaka razmišljaju da se dodatno edukuju da bi unapredili svoje postojanje. Ovo takođe može značiti da ćete poželeti, a tiče se preduzetnika, da se oglasite češće nego što ste to do sada radili.

Ljubav

Ukoliko ste zauzeti, mesec januar donosi, na samom početku, vrlo harmonične odnose sa partnerom, a onim Lavovima koji su u zavadi bii tokom decembra sada daje priliku da rekaciju poboljšaju. Druga polovina meseca je rezervisana za razbuktavanje strasti u odnosu u kojem sei  nalazite suprotna strana će insistirati na vašoj pažnji. Takođe, prijaće vam pažnja kojom vas voljena osoba obasipa.

Slobodni pripadnici vašeg znaka su u očima drugih veoma poželjni I t im prija, mada će ostati samo na flertu I mogućnostima za ulazak u vezu. Fokus je na poslu tako da ostaje vrlo malo vremena za zabavu.

Zdravlje

Januar je povoljan mesec za svaku vrstu pregleda a preporuka je da, ukoliko imate zdravstvenih tegoba, posetite lekara I da ne čekate zadnji momenat.

Čuveni ruski astrolog Pavle Globa otkriva koja 3 znaka očekuje veliki novac u januaru

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

487 Shares
487 Shares
Share via
Copy link