Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za januar 2020. godine

Vodolija

Posao

Tokom narednih mesec dana ćete se žestoko boriti za realizaciju ličnih planova a Mars u povoljnom znaku na vaše Sunce vam omogućava sprovođenje u delo onoga što budete zacrtali. Bićete I nestrpljivi, pomalo netaktični pa poslušajte savet jedne starije osobe koja će vam se sada naći u blizini. Planeta harmonije kao I sreće je u vašem znaku do trinaestog januaar pa iskoristite njen pozitivan uticaj da sklopite dogovore kojima stremite.

Druga polovina meseca donosi pobojšanje na finansijskom planu. Bonusi, povišice ali I finansijska podrška jednog člana porodice sada neće izostati vi ćete, s druge strane, odlučiti da se malo opustite I da sebi ugodite jer imate utisak da ste se dosta dugo žrtvovali, usmeravajuči novac na samo ono što vam je potrebno. Oprezno u kontaktu sa prijateljima, mogu i prekidi prijateljstava, a to vam može zaista teško pasti.

Ljubav

Na polju ljubavi, zauzete Vodolije imaju punu podršku voljene osobe koja razume njihove potrebe. Nećete imati razloga da se opravdavate ni za šta, a to vam je najvažnije. Ukoliko ste slobodni, planeta ljubavi uvašem znaku u prvoj polovini meseca povećava šanse da se desi neočekivana ljubav. Poznanstvo preko prijatelja ali I putem društvenih mreža.

Zdravlje

Na polju zdravlja, posvetite pažnju hormonima, koji sada mogu biti nestabilni.

Čuveni ruski astrolog Pavle Globa otkriva koja 3 znaka očekuje veliki novac u januaru

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

487 Shares
487 Shares
Share via
Copy link