Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za januar 2020. godine

Ribe

Januar mesec donosi nove mogućnosti ali vaš realniji pogled na svet. Ipak, na samom početku ćete imati utisak da ne ide sve oanko kako ste zamislili. Istina, Mars pravi napet aspekt sa vašim horososkopskim znakom, ali baš to je razlog da sada ne posustajete. Proverite daa li su vam želje realne ili su ipak naglašene.

Poslovna situacija, odnos sa kolegama, sve je to reltivno mirno I stabilno, ali odnos sa autoritetima neće biti baš najsjaniji. Zapitaćete se da li imate iste ineterese, a mogu će je da vam nadređena osoba stavi do znanja, na posredan način, da je njegova zadnja I da zna bolje. Ukoliko smatrate da ste vi u pravu, sačekajte neki drugi momenat za kontru.

Ljubav

Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, nesebična podrška voljene osobe je tu, mada su konflikti, usled međusobnog nerazumevanja u komunikaciji prisutni tokom čitavog meseca. Neki pripadnici vašeg znaka bi pod uticajem impulse mogli započeti aferu sa trećom osobom, koja je nedavno prekinula relaciju sa nekim. Drugom polovinom meseca planeta ljubavi ulazi u vaše polje ličnosti I donosi šansu da izgladite odnos sa partnerom.

Slobodni pripadnici vašeg znaka se upuštaju u tajnu romansu, na zahtev suprotne strane, sa jedno izuzetno originalnom osobom. vrlo brzo ćete oboje zaboraviti na dogovor I obznaniti vezu. Bićete pod daleko manjim pritiskom I januar zaista mnogim Ribama može doneti lep početak I bajku na polju ljubavi, koja će imati potencijal za trajanje.

Zdravlje

Moguće su nesanice I povišen šećer u krvi I zato povedite računa o ishrani

Čuveni ruski astrolog Pavle Globa otkriva koja 3 znaka očekuje veliki novac u januaru

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

487 Shares
487 Shares
Share via
Copy link