Beograd Vesti

Stefan je heroj Novog Beograda, video manijaka kako spopada devojčicu, zvao oca i policiju

677z381_33-pxhere-hapsenje
Foto: Pxhere

Obazrivošću čoveka iz komšiluka sprečena je veća tragedija.

Manijaku B.K. (36) sa Bežanijske kose, u ponedeljak, je određen pritvor do 30 dana pod sumnjom da je u parku na klupici ljubio, dodirivao i pokušao sa sobom da povede devojčicu sa posebnim potrebama. Njemu jer pisana krivična prijava zbog nedozvoljenih polnih radnji.

Ko zna šta bi sa detetom bilo da Stefan B. sa svoje terase nije video njemu nepoznatog muškaraca kako pokušava da obljubi maloletnu komšinicu. On je odmah pozvao oca devojčice, pa su zajedno pokušali da ga uhvate. Opis je dao policiji koja ga je brzo uhapsila.

Po zahtevu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu manijaku je određen pritvor.

– Čuli smo da je komšija Stefan sedeo na terasi, a da je u parku bila devojčica iz naše zgrade. On je u jednom trenutku video da je pored nje seo nepoznati muškarac. Tada ju je zagrlio i počeo da je ljubi i dodiruje. Stefan je odmah pozvao oca devojčice i čuli smo da su zajedno jurili manijaka. Uhapsila ga je patrola sa Novog Beograda – kaže jedna od stanarki zgrade u Partizanske avijacije.

Istragu vodi Treće osnovno javno tužilaštvo koje će u toku postupka saslušati svedoke, ali i oštećenu devojčicu u prisustvu roditelja.

B.K. do sada nije hapšen zbog nedozvoljenih polnih radnji, prenosi Telegraf.

Paroh osumnjičen da je polno uznemiravao devojčicu (13): „Kad su joj pokazali njegovu sliku, sakrila se i počela da plače“

Share via
Copy link