Poznati Vesti

Brat Nikole Jokića pod policijskom istragom zbog nasilja na tribinama (VIDEO)

braca jokic tuca

Strahinja Jokić, brat košarkaša Denvera Nikole, trenutno se nalazi pod istragom policije u Denveru nakon što je udario jednog navijača na poslednjem NBA meču Nagetsa i Lejkersa.

Denver je slavio sa 101:99 protiv Los Anđeles Lejkersa (2-0 u seriji), ali je meč obeležio taj sukob na tribinama.

Američki portal „TMZ“ objavio je nove detalje nakon što je istraga prekinuta. Naime, u ovim trenucima policija traži žrtvu, odnosno čoveka kog je Strahinja udario. Za sada niko nije podneo zvaničnu prijavu protiv Strahinje, a od toga zavisi da li će ovaj slučaj završiti čak i na sudu.

Policija je pregledala snimak i pokušava da identifikuje navijača koji je dobio udarac u lice, a uz to je javno pozvala svedoke i ljude koji mogu da pomognu u identifikaciji navijača da se jave.

Nikola se još uvek nije oglašavao ovim povodom, ali nema sumnje da njegovoj supruzi Nataliji ni malo nije bilo milo zbog spomenutog incidenta.

Naime, u trenutku kada je Strahinja poludeo i odlučio se na nasilje, nedaleko od njega je bila i Natalija sa ćerkom Ognjenom.

Njih dve su videle trenutak kada je udario navijača, pa je Natalija najpre prišla i pokušala da umiri Strahinju. Kada je videla da je Nemanja Jokić već reagovao odlučila je da se samo okrene.

Na licu se videlo koliko joj je teško, samo je izdahnula i gotovo prevrnula očima. Nije mogla da veruje šta se upravo desilo.

Izvor: Nova

Jokićeva ćerka postaje prava zvezda u SAD, oduševila navijače kada su je prikazali na velikom ekranu (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link