Magazin Srbija

Vulin ponovo imao “kratak spoj”, uhvaćen u nadahnutom dijalogu sa samim sobom (VIDEO)

vulin kratak spoj

Budući potpredsednik Vlade Srbije i bivši šef BIA Aleksandar Vulin poznat je po svojim izjavama koje su često meta kritika, kako ovdašnje, tako i regionalne političke javnosti.

On je visoki funkcioner koji šalje uvredljive poruke liderima država u regionu, pa tako Hrvate često naziva ustašama,  Albance šiptarima, Bosance džihadistima… Govori da Srbiji nije mesto u EU, najavljuje formiranje Srpskog sveta i otvoreno brani ratničke stavove Rusije.

Međutim, često se na društvenim mrežama pojavljuju i video snimci ministra Vulina sa raznih konferencija za novinare (mahom predsednika Aleksandra Vučića), kao i nastupa u televizijskim emisijama, u kojima je fokus na grimasama i pokretima koje Vulin pravi, a u nekoliko navrata zabeleženi su trenuci u kojima izgleda kao da razgovara sam sa sobom.

Slična scena viđena je i tokom današnje (2. maj) sednice Skupštine. Kamera je u jednom trenutku uhvatila Vulina koji je očito prolazio kroz pravi rolerkoster emocija.

Da je Vulin poznat po „neverbalnoj komunikaciji sa samim sobom“ svedoče i snimci od ranije. Tako je bilo i tokom novogodišnjeg obraćanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pre tri godine.

Izvor: Nova

Vulin kaže da Srbiji nije mesto u EU – smrzo sam se da je zapravo u pravu

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link