Lifestyle

Novosadski zaljubljeni par – svetski šampioni u fitnesu

Kako izgleda kada ste šampion sveta, a pri tome živite sa još jednim šampionom sveta? Upravo ovo pitanje postavili smo Slavku Zecu, Novosađaninu koji je šampion sveta u fitnesu. Njegova verenica, Miljana Stanojković šampionka je u apsolutnoj kategoriji, takođe u fitnesu. Oni se pored fitnesa bave i fotografijom, imaju modnu agenciju Rabbit, a trenutno rade i na 3f onlajn programu za mršavljenje, oblikovanje i pružanje saveta u vezi sa ishranom i vežbanjem. Uskoro ih očekuju kvalifikacije, pa svetsko prvenstvo na Tajlandu.

Kakva su očekivanja za predstojeće svetsko takmičenje na Tajlandu?

Miljana i ja smo ove godine u delegaciji, tako da se nećemo takmičiti. Ali velike nade polažemo u Mišela Lozanića, koji je za samo tri meseca ostvario izuzetne rezultate. Ja sam intezivno radio sa njim u proteklih godinu dana, i on je za to vreme dobio 10kg čiste mišićne mase. Trenutno smo u akciji traženja sponzora za njega, koji bi mu pomogli da ode na Tajland i tamo predstavi Srbiju.

Šta je to onlajn 3f program?

Radi se o onlajn programu koji može da vam uštedi vreme jer funkcioniše na proverenim metodama, i možete ga koristiti gde god da se nalazite u svetu. Potrebno je da se prijavite, popunite upitnik, pošaljete fotografije i uskoro dobijate precizna uputstva. Komunikacija je putem skajpa, a redovno šaljemo i video materijale sa vežbama.

slavko-zec-agencija-modeli

Osim fitnesom, baviš se i fotografijom. Kako izgleda ta kombinacija?

Po zanimanju sam nutricionista, fitnes trener i fotograf. Nisam imao kvalitetnu opremu za fotografiju, pa sam počeo da treniram, ostvarujem sve bolje rezultate i pojavljujem se u medijima. To mi je pružilo mogućnost da kupim kvalitetnu opremu, da otvorim svoj studio i Rabbit modnu agenciju.

Ovde možete pročitati više o tome kako smršati.

Tvoja verenica Miljana, takođe se bavi fitnesom, kako ste se upoznali?

Kada sam otvorio svoju modnu agenciju, Miljana je došla na jedan od kastinga i tu smo se prvi put videli. Odmah je između nas proradila neka energija, i ubrzo smo krenuli da se zabavljamo. Ja sam se u to vreme spremao za svetsko prvenstvo, a ona je dolazila na treninge i bila je oduševljena rezultatima i promenama koje je videla na meni. Sve to joj je bilo zanimljivo, pa je i ona krenula da trenira sa mnom. Malo po malo, počela je da vodi računa i o ishrani, i za samo nekoliko meseci dovela je svoje telo u vrhunsku formu. Izuzetno brzo je napredovala, i 5 meseci kasnije, bila je na samom svetskom vrhu.

svetski-sampioni-fitnes

Oboje ste svetski šampioni u fitnesu. Koliko odricanja zahtevaju ove titule?

Danas je na internetu dostupno mnogo dijeta, saveta, sve je više personalnih trenera i ljudi su zbunjeni. Ne možemo da kažemo za nešto da je dobro ili da je nešto loše. Sve je povezano. Postoji lančani sistem. Ishrana mora da prati trening i način života, i obrnuto. Bitno je da se jedno na drugo nadovezuje. Potrebno je mnogo odricanja i borbe, ali kada čovek ima jasan cilj i zna šta hoće, ništa nije nemoguće.

Ovde možete pročitati više o crossfit-u u Novom Sadu.

Na kojim projektima trenutno radiš?

Trenutno imamo jednu kampanju, gde pozivamo sve mlade, ambiciozne ljude da se prijave u našu agenciju i dobiju šansu da postanu svetski fitnes prvaci. Mi smo spremni da ulažemo u njih, da im pružimo marketinšku podršku, savete, vrhunske trenere, i profesionalne fotografije. Bitno je da je osoba istrajna u onome što zacrta i da je zaista spremna da promeni svoj način života. Svi zainteresovani dobrodošli su da se jave na moj broj telefona 065-2320866.

slavko-i-miljana-fitnes-sampioni

Avatar

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


328 Shares
328 Shares
Share via
Copy link