Poslastičarnice

Prepustite se slatkom užitku u poslastičarnici Kristina

Mnogi se sećaju radionice za izradu kolača Kristina sa Novog Naselja koja sledeće godine slavi 20 godina uspešnog rada u našem gradu. Od ovog leta, otvorena je i poslastičarnica Kristina u Somborskoj ulici, gde možete uživati u svim tortama i kolačima na komad, ali i u vrhunskom italijanskom sladoledu.

kristina-poslasticarnica-(1

Plazma torta, krempite, šampite, nugat torta, čiz kejk torta ili tiramisu, izbor je nepregledan, a već na samom ulazu u poslastčarnicu i oni koji nisu ljubitelji slatkiša, poželeće nešto da probaju. Zanimljiva je Ludlab torta, koja se pravi po specijalnom mađarskom receptu, i predstavlja savršenu kombinaciju čokolade i višnje. U radionici za izradu kolača možete poručiti i torte za dijabetičare, a sladoledi se prave sa što manje šećera.

kristina-poslasticarnica-novisad

Sladoled je posebna priča, jer vitrina sa 18 vrsta mami izgledom, bojama a kada probate, i ukusom. Ako vam se dopadne Ludlab torta, tu je i nešto hladnija verzija u obliku kugle sladoleda, a za obožavaoce krempite ili čiz kejk torta, stiže i sladoled sa ovim ukusima. Tu su i šomlai galuške, rađene po mađarskoj recepturi. Ko više voli oreo keks, plazmu ili snikers, u Kristini može da proba sladoled sa ukusom ovih poslastica.

kristina-sladoled

Uz slatko, osvežite se limunadom ili pivom, popijte kafu ili sok, u baštici ili u prijatnom ambijentu lokala. Za slavlja, krštenja, rođendane i svadbe, u Kristini možete naručiti torte i sitne kolače. Izbor ukusa, veličina, šara ukrasa i filova je nepregledan, a za vaše potrebe moguće je poslati sliku torte koju želite. Ovo je posebno interesantno mališanima koji se oduševe tortom sa svojim omiljenim crtanim junacima.

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Najbolja poslasticarnica u gradu! Sladoled neprevazidjen, tacno prati ukuse, posebno glasam za ukuse krempita, kokos i ludlab 🙂

generic vignette (DESK luftika.rs)
1.7K Shares
1.7K Shares
Share via
Copy link