kristina-poslasticarnica
Poslastičarnice

Prepustite se slatkom užitku u poslastičarnici Kristina

Mnogi se sećaju radionice za izradu kolača Kristina sa Novog Naselja koja sledeće godine slavi 20 godina uspešnog rada u našem gradu. Od ovog leta, otvorena je i poslastičarnica Kristina u Somborskoj ulici, gde možete uživati u svim tortama i kolačima na komad, ali i u vrhunskom italijanskom sladoledu.

kristina-poslasticarnica-(1

Plazma torta, krempite, šampite, nugat torta, čiz kejk torta ili tiramisu, izbor je nepregledan, a već na samom ulazu u poslastčarnicu i oni koji nisu ljubitelji slatkiša, poželeće nešto da probaju. Zanimljiva je Ludlab torta, koja se pravi po specijalnom mađarskom receptu, i predstavlja savršenu kombinaciju čokolade i višnje. U radionici za izradu kolača možete poručiti i torte za dijabetičare, a sladoledi se prave sa što manje šećera.

kristina-poslasticarnica-novisad

Sladoled je posebna priča, jer vitrina sa 18 vrsta mami izgledom, bojama a kada probate, i ukusom. Ako vam se dopadne Ludlab torta, tu je i nešto hladnija verzija u obliku kugle sladoleda, a za obožavaoce krempite ili čiz kejk torta, stiže i sladoled sa ovim ukusima. Tu su i šomlai galuške, rađene po mađarskoj recepturi. Ko više voli oreo keks, plazmu ili snikers, u Kristini može da proba sladoled sa ukusom ovih poslastica.

kristina-sladoled

Uz slatko, osvežite se limunadom ili pivom, popijte kafu ili sok, u baštici ili u prijatnom ambijentu lokala. Za slavlja, krštenja, rođendane i svadbe, u Kristini možete naručiti torte i sitne kolače. Izbor ukusa, veličina, šara ukrasa i filova je nepregledan, a za vaše potrebe moguće je poslati sliku torte koju želite. Ovo je posebno interesantno mališanima koji se oduševe tortom sa svojim omiljenim crtanim junacima.

Luftika
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

1 Comment

Klikni da komentarišeš

  • Najbolja poslasticarnica u gradu! Sladoled neprevazidjen, tacno prati ukuse, posebno glasam za ukuse krempita, kokos i ludlab 🙂

Share Tweet Share Share Follow