Novi Sad Vesti

Novi Sad ostaje bez još jednog simbola grada, šetnja Zmaj Jovinom više neće biti ista

šeherezada
Foto: Moj Novi Sad

Kad god se leti dok se šeta gradom nametne pitanje “gde ćemo na sladoled” ona se uvek nalazila među prvim na listi predloga. Sada se taj, još jedan od simbola Novog Sada i ugostiteljstva, poznat čak i onima koji su barem na kratko živeli u tom gradu, našao na stranicama oglasa za prodaju nekretnina, piše Moj Novi Sad.

– Oglašavamo ekskluzivnu prodaju ugostiteljskog objekta u srcu Novog Sada, u Zmaj Jovinoj ulici. Nakon punih 50 godina postojanja tokom kojih je stekla status kultnog mesta, ugostila mnogobrojne Novosađane kao i turiste i postala jedan od simbola ugostiteljstva, poslastičarnica “Šeherezada” traži novog vlasnika – piše u oglasu.

Kako se navodi, na prodaju su ulični lokal od 62 m2, radionica od 28 kvadrata u sklopu lokala u prizemlju, kao i stan od 54 m2 u okviru ugostiteljskog objekta, “iznad samog lokala sa pogledom na pešačku zonu, sa svojom velikom baštom na samom šetalištu u najlepšem delu Zmaj Jovine ulice nadomak Zmaj Jovinog spomenika”.

– Idealna prilika za renomirane ugostitelje, ali i kao investicija za budućeg vlasnika koji želi sigurnog zakupca – zaključuju prodavci uz napomenu da je cena 715.000 evra.

Podsećamo, od pre više od dva meseca, za prodaju je oglašen i restoran Balkan ekspres, a nedavno se pozdravili i sa čuvenom Atinom, takođe jednim od najpoznatijih restorana i kafića u gradu, koji se nalazi u samom centru.

Izvor: Moj Novi Sad

Pozdrav, „Atino“! Novi Sad ostaje bez još jednog simbola grada

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
178 Shares
178 Shares
Share via
Copy link