Novi Sad Top 10

Najbolje pedijatrijske ordinacije u Novom Sadu

pedijatar NS

Privatne pedijatrijske ordinacije u Novom Sadu otvaraju se u sve većem broju. Kada vam treba pedijatar Novi Sad nudi mnogo pedijatrijskih ordinacija, pa izbor nije lak zadatak. Roditelji se, pri izboru pedijatrijske ordinacije, oslanjaju uglavnom na preporuku prijatelja, a sve je veći broj i onih koji konsultuju Google recenzije i grupe po društvenim mrežama.

Prateći dileme roditelja koje su pokazali širom Interneta, ekipa Luftike napravila je listu najboljih pedijatrijskih ordinacija u Novom Sadu. Vodili smo se ispunjavanjem osnovnih kriterijuma, koje su roditelji označili kao presudne: stručnost lekara, jednostavno i brzo zakazivanje pregleda, ljubaznost osoblja, ali i orpemljenost ordinacije (prijatan ambijent i atmosfera).

Evo preporuka za najbolje pedijatrijske ordinacije u Novom Sadu.

Poliklinika Cardios

Poliklinika Cardios može se pohvaliti naročito razvijenim pedijatrijskim odeljenjem, na čelu sa dr Slobodanom Maričićem.

Najmlađim pacijentima posvećuju najveću pažnju.

Jedan od najpoznatijih pedijatara dr Slobodan Maričić je doktor sa velikim iskustvom, koji u svakodnevnom radu ističe značaj  prevencije, ranog otkrivanja bolesti, pravilne dijagnostike i adekvatne terapije.

Nakon specijalizacije pedijatrije i rada u Domu zdravlja u Rumi, doktor Maričić je u pomenutoj ustanovi bio načelnik Službe za zdravstvenu zaštitu školske dece. Takođe, nosilac je projekata Ministarstva zdravlja kao što su “Uticaj psihoaktivnih supstanci na zdravlje mladih” i mnogih drugih.

pedijatar NS

Roditelji, umirite brigu i dovedite dete na sistematski ili preventivni pregled, kod dečijeg gastroenterologa ili dečijeg pulmologa. Ako imate bebu, dovedite je na ultrazvuk kukova, a za svako pitanje i nedoumicu posetite Savetovalište za roditelje poliklinike Cardios.

Zakažite pregled na broj: 021 27 000 31, putem mejla: [email protected], ili posetite ordinaciju lično u Futoškoj ulici br. 73.

Više informacija na sajtu:  Poliklinika Cardios

Pedijatrijska ordinacija dr Bulatović

Nalazi se u ulici Konstantina Danila br. 4.

Ordinacija dr Bulatović ubira pohvale najpre zbog stručnosti, ljubaznosti i kako se često ističe – strpljenja pedijatara dr. Bulatovića i dr. Jelene Stokuće, ali ništa manje vredna činjanica nije ni to što u ovoj ordinaciji nema zakazivanja. Roditelji kažu da iako ne zakazuju pregled, čekanja uglavnom nema, ili je ono zanemarljivo.

Ordinacija nudi usluge pregleda bolesne i zdrave dece, savetovališta, vakcinacije, alergološke preglede i lečenja, kao i druge subspecijalističke preglede.

Više informacija možete dobiti pozivom na broj 021/52-86-03

Specijalistička pedijatrijska ordinacija Dr Šarac

Nalazi se na odličnoj lokaciji – u ulici Stevana Musića br. 17.

pedijatar NS

Ordinacija Dr Šarac može se pohvaliti velikim iskustvom u radu sa decom, ali i neizmernom pažnjom i posvećenošću kojom pristupaju svakom malom pacijentu. Omiljeni su velikom broju mališana i roditelja.

Stručni tim vodi nekoliko lekara specijalista pedijatrije, podržanih timom iskusnih pulmologa, gastroenterologa, endokrinologa, alergologa, neonatologa i nefrologa. Jedna od doktorki je i i licencirani homeopata.

Pružaju uslugu i kućnih poseta.

Poliklinika Velisavljev

Poliklinika „Velisavljev“ je osnovana 17. 02. 1992. godine. Jedna  od prvih privatnih pedijatrijskih ordinacija u Vojvodini, Specijalisička pedijatrijska ordinacija „Velisavljev“, ubrzo postaje poznata i poštovana savremena poliklinika, zahvaljujući entuzijazmu i vrednom radu samih osnivača: pedijatra, neonatologa i genetičara Prof. dr Milorada D. Velisavljeva, prvog doktora medicinskih nauka u Vojvodini i jednog od najeminentnijih vojvođanskih naučnika iz oblasti medicine  i njegovih naslednika koji uspevaju da nastave porodičnu tradiciju plodonosnog rada na polju pedijatrije i neonatologije.

pedijatar NS

Oblast neonatologije predvodi pedijatar i neonatolog  Prof. Dr Gordana Velisavljev – Filipović,  jedan od prvih stručnjaka na tlu bivše Jugoslavije koji je primenjivao ultrazvučni pregled mozga još u vremenu kada ova dijagnostička metoda nije bila rutinska.

Danas Poliklinika „Velisavljev“  stavlja na raspolaganje 22 stručna saradnika čime obezbeđuje kompletnu zdravstvenu zaštitu dece.

Kvalitet rada u Poliklinici „Velisavljev“  najbolje potvrđuju zdravstveni kartoni pripadnika tri generacije iz iste porodice.

Nalazi se u ulici Jovana Boškovića br. 6.

Telefoni: 021 457 417, 021 557 120, 063 532 079

Više informacija na sajtu – Poliklinika Velisavljev.

Specijalistička pedijatrijska ordinacija dr Jelisavac

Nalazi se na Grbavici, u Puškinovoj ulici br. 6.

pedijatar NS

Ova ordinacija u svojoj ponudi, osim pedijatrijskog pregleda, ima i veliki broj usluga koje se odnose na uže specijalističke preglede. Od neonatologije, psihologije, pulmologije, do logopedije i hirurgije.

Pedijatrijska ordinacija dr Biserka Jelisavac ima saradnju sa vodećim osiguravajućim kućama, što roditeljima obezbeđuje i mogućnost privatnog zdravstvenog osiguranja koje može umanjiti troškove pregleda i lečenja u ovoj ordinaciji. Veliko iskustvo.

Više informacija na sajtu ordinacije dr Jelisavac

Specijalistička pedijatrijska ordinacija dr Mirjana Lukić

Ova ordinacija nalazi se u ulici Branka Bajića br. 34.

pedijatar NS

Ordinacija u ponudi ima preglede bolesne dece, sistematske preglede, vakcinaciju i konsultativne preglede subspecijalista. Posebno naglašavaju usluge ultrazvuka mozga i kukova.

Pedijatrijska ordinacija dr Mirjana Lukić, osim dijagnostike i lečenja dece, svoju ulogu ima i u aktivnom savetovanju.Pored mogućnosti individualnih razgovora i konsultacija sa lekarima, ordinacija dr Mirjana Lukić organizuje i različite edukativne radionice. U modernoj i po meri deteta uređenoj ordinaciji vlada prijatna atmosfera.

Pedijatrijska ordinacija Pediatrix

Nalazi se u ulici Žarka Zrenjanina br. 6.

Ova ordinacija kao prioritet ističe kvalitet usluge bez nepotrebnog čekanja i stresa. Izgleda da su u tome uspeli. Pored pedijatrijskih pregleda, akcenat je stavljen na nefrološka oboljenja i dijagnostiku.

Ordinacija Pediatrix je jedna od retkih koja je dostupna 24/7, uz mogućnost kućnih poseta i ultrazvučnog pregleda u kućnim uslovima.

Pedijatrijska ordinacija dr Marko Nikolić

Dr Nikolića ćete pronaći na adresi Bulevar Evrope br. 3.

pedijatar NS

Malo je verovatno da neki roditelj u Novom Sadu nije čuo za dr Nikolića i njegovu ordinaciju. Poverenje je zaista veliko i potpuno zasluženo. Dr Marko Nikolić sa toliko posvećenosti i ljubavi radi svoj posao, pa i ne čudi da je ovo jedna omiljenih pedijatrijskih ordinacija.

Ordinacija dr Nikolić nudi usluge pedijatrijskih i subspecijalističkih pregleda, ali i intervencije, ultrazvuk i EKG, laboratorijske analize, kao i dnevnu negu.

Ordinacija za genetiku i pedijatriju prof. dr Popić-Paljić

Ordinacija dr Popić-Paljić se nalazi u ulici Vojvođanskih brigada br. 11.

Pedijatrija i genetika. Ova ordinacija u ponudi ima preglede zdrave i bolesne dece, uz mogućnost pregleda lekara uže specijalnosti. Pored pedijatrije, akcenat ove ordinacije je na genetici – savetovalištu, analizama…

Roditelji i mladi bračni parovi biraju ovu ordinaciju zbog velikog profesionalizma i stručnosti lekarskog tima, a neretko ističu i toplinu odnosa prema pacijentima i saosećajnost. Kako lekara tako i drugog osoblja.

Novosadski mališani su u sigurnim rukama. U svim ovim ordanicijama rade posvećeni, savesni i stručni lekari. Iako se zahtevi i očekivanja roditelja razlikuju, potrudili smo se da objedinimo najbolje pedijatrijske ordinacije u Novom Sadu koje uživaju najveće poverenje roditelja.

Ako smo nekog pedijatra ili ordinaciju izostavili ovom prilikom, pišite nam u komentarima. Rado ćemo upotpuniti ovu listu onima koji to zaslužuju.

6 kardiologa u Novom Sadu koje smatraju najboljim

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Zaboravili ste ordinaciju dr Savić. Izuzetno posvećena žena sa velikim znanjem. Mogli biste jedan članak njoj da posvetite.

24 Shares
Share via
Copy link