Novi Sad

8 kardiologa u Novom Sadu koje smatraju najboljim

kardiolog

Problemi sa srcem se nažalost danas mogu sresti kod svakoga, bez obzira da li je u pitanju starija osoba, sportista, muškarac ili žena.  Ni Novi Sad nije izuzetak po tom pitanju, naprotiv. Najverovatnije zbog načina života, gojaznosti, stresa i ostalih spoljašnjih i unutrašnjih faktora, ubrzan rad srca, gušenje, teskoba kao i druge posledice mogu pratiti obolele od srčanih disbalansa.

U takvim situacijama najbolje je pored sebe imati kardiologa uz čiju pomoć se brzo i uspešno može doći do ozdravljenja. Stoga vam predstavljamo kardiološke ordinacije u Novom Sadu, kod kojih možete u slučaju srčanih poteškoća pronaći adekvatnu pomoć, a ako su vam potrebne usluge pedijatra, ovo su najbolji privatni pedijatri u Novom Sadu.

Poliklinika Cardios

Prevencija i dobra dijagnostika siguran su put ka dobrom zdravlju, a  u Poliklinici Cardios na prvom su mestu. To posebno važi kod kardiologije.

Ultrazvuk srca, dopler krvnih sudova vrata, dopler krvnih sudova nogu je obaveza koju svako stariji sa tegobama i nepovoljnim kliničkim nalazima ima prema sebi.

Uz preciznu dijagnostiku dokazanih stručnjaka moguće je obaviti ove, ali i druge kardiološke preglede: elektrokardiogram, 24h Holter EKG, holter arterijskog krvnog pritiska, ergometriju – test opterećenja.

Osnivač naše klinike je vrsni kardiolog, dr Nikola Agbaba, specijalista interne medicine, subspecijalista kardiologije. Dr Agbaba je više od dvadeset i pet godina radio u Vojnoj bolnici u Petrovaradinu, na internom odeljenju kardiologije.

kardiolozi

U Poliklinici Cardios možete zakazati i opsežne analize iz oblasti: gastroenterologije, endokrinologije, dermatologije, nefrologije, hematologije, radiologije i pedijatrije.

Volite vaše srce kao što ono zna da voli.

Zakažite pregled na broj: 021 27 000 31, putem mejla: [email protected], ili ih posetite u Mikole Kočiša 4. Više informacija na sajtu Cardios Novi Sad.

Internističko-kardiološka ordinacija Intervita

Ordinacija Intervita osnovana je pre 7 godina u Novom Sadu. Osnivač i rukovodilac ordinacije je docent dr Dragoslava Šaponja, dugogodišnji internista i kardiolog u Novom Sadu, Instituta za Kardiovaskularne bolesti Vojvodine.

dr Šaponja Instagram (1)

Lekar sa više od 30 godina kliničkog i naučnog iskustva iz oblasti kardiologije  i poremećaja ishrane  – doc. dr Šaponja okupila je tim najvećih stručnjaka iz oblasti interne medicine, specijaliste kardiologije, nutricije, ultrazvučne dijagnostike, aritmologije, endokrinologije, gastroenterologije, hemostazeologije, pulmologije i onkologije.

Na prostoru od preko 120 m2 raspolažu sa 4 ambulante i posebnim centrom za lečenje gojaznosti i poremećaja ishrane.

 • Kardiološki pregled ( EKG i klinički pregled)
 • Ergometrija (test opterećenja)
 • 24 h holter krvnog pritiska
 • 24 h holter EKG-a

Radno vreme ordinacije: radnim danom 9-20h

Pregled možete zakazati putem telefona:021 382 70 70062 526 526 ili mejla: [email protected]

Adresa:  Bulevar Evrope 23 (ugao Bulevara Evrope i Romanijske), I sprat/galerija, Novi Sad

Specijalistička internističko-kardiološka ordinacija Dr Šljapić

Ul. Školska 14.

Dr Vladan Šljapić (internista, kardiolog, aritmolog), ceo svoj život je posvetio medicini i usavršavanju. Preko šesnaest godina se stručno obučavao u Sjedinjenim Američkim Državama posećujući za to vreme razne institute i koledže. Cilj njegove ordinacije jeste posvećenost ambulatornoj dijagnostici, kao i lečenje bolesti kardiovaskularnog sistema po najsavremenijim principima.

sljapic-kardiolog

U ovoj ordinaciji ćete moći uraditi preglede za dijagnostičke procedure kao što su:

 • Elektrokardiografija
 • Transtorakalna ehokardiografija
 • Dopler karotidnih arterija
 • 24h Holter krvnog pritiska
 • 24h EKG Holter

Telefon: 021/300-70-89; 065/300-70-89

Home

Poliklinika Pekić

Kardiološkim pregledom se utvrđuje zdravlje vašeg srca. Prevencija je pola zdravlja, a to je posebno važi kada pričamo o kardiovaskularnim problemima. Tačna i brza dijagnostika su merilo vrednosti jedne klinike, a poliklinika Pekić, jedna je od onih o kojima govore zadovoljni i izlečeni pacijenti.

Ako imate osećaj da često umarate, i prilikom lakših fizičkih poslova, ako vam je povišen pritisak, ako imate napade gušenja ili bola, ako osećate da vas nešto probada u predelu srca, onda je vreme da pozovete kliniku i zakažete pregled. Ne čekajte ni tren, srce je organ bez kog ne možemo!

kardiolog

Problemi sa srcem mogu da postanu ozbiljni, čak i kada to ne osetimo. Kada dijagnostikujete oboljenje, već ste na dobrom putu da u potpunosti ozdravite. Možda će vas čekaonici i dugi redovi odvratiti od misli da jednom godišnje posetite kardiologa, ali u ovoj poliklinici ne morate da brinete za to. Možete da zakažete pregled i da za kratko vreme odradite sve potrebne analize.

Sačekaće vas doktora Pekić i drugi kardiolozi Poliklinike. Možete da obavite kompletan kardiološki pregled koji će biti urađen najsavremenijom opremom, u cilju što preciznijih i detaljnijih rezultata.

Snimanje srca, laboratorijske a nalize, merenje krvnog pritiska, pregled srca, ultrazvuk srca, 24 h holter EKG-a, 24h Holter TA, dopler kartoida, test opterećenja – sve to na jednom mestu! Pozovite već danas i sačuvajte svoje zdravlje.

Poliklinika Dr Brana Kovačević

Ul. Mičurinova 28.

Osnovani su 2008. godine u Novom Sadu. Kod njih možete obaviti sve vrste pregleda iz oblasti interne medicine. Osoblje je stručno i ljubazno, usredsređeno na pacijenta i pružanje kvalitetne i kompletne zdravstvevne usluge. Pored kardiologije i dečje kardiologije, ovde možete da uradite preglede iz oblasti:

   • Ultrazvuka
   • Endokrinologije
   • Onkoloije
   • Hematologije
   • Tromboze
   • Dermatovenerologije

Telefon: 021/510-555; 063/522-832

Specijalistička ordinacija za interne bolesti Mareš

Ul. Bulevar Oslobođenja 68c.

Temerin: Ul. Učiteljska 2

Osnovani su 2005. godine, a osnivač je dr Anđa Mareš koja je internista i kardiolog. Cilj ove ordinacije jeste pružanje stručne usluge svakom pacijentu, te su pored doktora za kardiologiju u ovoj ordinaciji i lekari za druge specijalnosti: endokrinolog, gastroenterolog, nefrolog, reumatolog i drugi. Kardiološke ordinacije u Novom Sadu su opremljene stručnjacima iz svih oblasti.

Ordinacija Mareš pruža kontakt i savete kardiologa koji je lično dostupan za saradnju i preko telefona. Ovde možete pronaći usluge:

 • Kardiologije
 • Endokrinologije
 • Pulmologije
 • Gastroenterologije
 • Nefrologije i imunologije
 • Hematologije

Telefon: 021/544-704; 063/82-90-793

Temerin: 021/842-124

http://www.ordinacijamares.rs/

Specijalistička kardiološka ordinacija EHO

Ul. Bulevar Oslobođenja 53.

Ordinaciju EHO je osnovao dr med Petar Slankamenac, davne 1998. godine. Radna iskustva dr Petra su se pokazala i u Beogradu na VMA kao i na Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici. Kardiolološka ordinacija EHO je posvećena svojim pacijentima, rešavanju svakog kardiovaskularnog problema na najbrži način uz pomoć najsavremenije opreme.

Pojave srčanih problema se rešavaju na najbolji način ranom dijagnostikom, pravom terapijom i redovnom kontrolom. Ova kardiološka ordinacija poznata još i po nazivu svoga osnivača Slankamenac pruža internističke preglede:

 • Ultrazvuka srca
 • Holterov monitoring EKG-a
 • EKG
 • Ergometriju (test opterećenja na traci)

Telefon: 021/66-22-623; 063/81-19-528

Specijalistička interistička ordinacija Dr Milićević

Ul. Vladike Ćirića 7.

Dr Milovan Milićević je specijalista interne medicine i subspecijalista kardiologije koji sve svoje znanje i umeće usmerava na pacijenta i rešavanje njegovih zdravstvenih problema. Tim lekara u ordinaciji Milićević je sa višegodišnjim iskustvom i stručnošću. Ova ordinacija ima saradnju sa lekarima iz oblasti kardiologije, gastroenterologije, endokrinologije, hematologije, nefrologije, pulmologije i hemostaziologije.

Pregledi koje vrši internistička ordinacija Dr Milićević su:

 • Kardiološki
 • Holter (EKG, krvni pritisak)
 • Ergometrija (test opterećenja)
 • Ehokardiografija
 • Doppler (karotida i VB sliva; krvnih sudova na nogama i rukama)

Telefon: 021/494-204; 063/83-66-180

http://www.drmilicevic.rs/

Uporedni cenovnik kardioloških usluga u Novom Sadu

Kardiološka usluga/ CENE CARDIOS LIMANA BRANA KOVAČEVIĆ
Kardiološki pregled + ultrazvuk + EHO 6.500 6.000 6.000-8.000
Test opterećenja / Ergometrija 4.500 4.500 3.000-4.000
24 h holter 4.500 4.000 3.500-4.500

Na kraju, nemojte olako shvatati bolest srca i kardiovaskularne probleme. Obratite pažnju na svoje zdravlje, prestanite pušiti, budite fizički aktivni, hranite se zdravo, održavajte idealnu telesnu masu. Kardiološke ordinacije u Novom Sadu su tu da vam pruže svu neophodnu pomoć i savete, a vi nastavite da radite za svoje srce, jer ono radi za vas.

 POVEZANO: Najbolji zubari u Novom Sadu

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

577 Shares
577 Shares
Share via
Copy link