Novi Sad

Poliklinika Cardios – zdravlje na novoj adresi

cardios-novi-sad

Poliklinika Cardios preseljena je u novi, moderniji prostor u ulici Mikole Kočiša 4, a u cilju pružanja još bolje zdravstvene zaštite pacijentima.

U novom objektu od 250 kvadrata, u okviru stambeno poslovne zgrade “Vojvođanka”, sve preglede i analize možete da obavite bez odlaska na drugu adresu.

U slučaju ozbiljnijih zdravstvenih stanja i potrebe za bolničkim lečenjem, novi prostor je u neposrednoj blizini Kliničkog centra Vojvodine.

Prostor poliklinike sada nudi više ordinacija opremljenih najsavremenijom medicinskom opremom, omogućavajući proširenje spektra medicinskih usluga i veću dostupnost naših stručnjaka.

cardios-novi-sad

Naš tim, na čelu sa iskusnim kardiologom dr Nikolom Agbabom, čine lekari gotovo svih specijalnosti.

O vašem zdravlju brinu internisti, gastroenterolozi, hematolozi, endokrinolozi, nefrolozi, imunolozi, pedijatri različitih specijalnosti i radiolozi kojima su naši pacijenti poverili brigu o zdravlju.

Više od našim lekarima možete pročitati na sajtu.

U novom prostoru, na uglu Futoške ulice i Mikole Kočiša kvalitet usluga je dodatno unapređen. Poliklinika je u prizemlju sa liftom koji vodi do galerije pa je olakšano kretanje teže pokretnih pacijenata.

Takođe, mislili smo i na najmlađe pacijente. Osmislili smo prijatan doček, u prostranoj čekaonici, kako bismo razbili strah od belih mantila.

Prednost nove zgrade je i više parking mesta u okviru poslovnog prostora poliklinike.

S preseljenjem, naše usluge su dostupnije, i nakon pet godina uspešnog rada, naše vrednosti – kontinuirana briga o vašem zdravlju uz savremenu opremu i stručan tim koji se konstantno širi i ubuduće će biti naša misija.

cardios-novi-sad

Ulaz u novi prostor je iz ulice Mikole Kočiša, ukoliko dolazite kolima ulaz na parking poliklinike je iz Nevesinjske ulice.

Pregled možete zakazati na broj telefona 021/27-000-31 ili dođite lično.

Sve novosti i aktivnosti poliklinike Cardios pratite na sajtu poliklinike ili na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram.

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

81 Shares
Share via
Copy link