Lifestyle Novi Sad

Hollywood Smile Novi Sad – Top 3 stomatološke ordinacije za najlepši osmeh u gradu!

holivudski-osmeh

U svim kulturama sveta osmeh je oduvek  imao jedinstveno i univerzalno značenje, a danas, kada govorimo o planetarno popularnom i, s razlogom sve traženijem tretmanu estetske stomatologije Holllywood Smile Novi Sad kvalitetom nimalo ne zaostaje za čuvenim stomatološkim ordinacijama u svetu. 

Baš tu, gde se nauka graniči sa čarolijom, gde ne postoji ono nemoguće, tu je čudo, popularno nazvano holivudski osmeh, iliti potpuni preobražaj osmeha! Dovoljno je samo da pomislite kako vaš osmeh uvek blista i već ćete se osećati kao milion dolara!

Ako ste rešili da postanete ponosni vlasnik najlepšeg osmeha na svetu, složićete se da ipak nije sve jedno u čije ćete ruke prepustiti ono najvrednije što imate, a to je upravo vaš osmeh! Baš zato, pri odabiru stomatološke ordinacije treba da presude iskustvo i stručnost, vrhunski materijali, reputacija stomatološke prakse, i naravno iskrene recenzije i preporuke pacijenata. 

Stoga smo za sve vas koji svoj san o blistavo belom nizu savršeno oblikovanih zuba, želite da pretvorite u stvarnost – izdvojili 3 etablirane zubarske prakse u kojima možete ostvariti svoj novi, božanstveni, blistavi holivudski osmeh.

Nema sumnje da su naši zubi investicija koja je vredna svake pare, a kada nam je svetsko čudo zvano Hollywood Smile u Novom Sadu nadohvat ruke, zašto ne bismo takvu priliku i iskoristili?

Smile Time – Hollywood Smile u Novom Sadu, dostojan crvenog tepiha

Ako ste se pitali koja stomatološka ordinacija u Novom Sadu može da vam  pruži osmeh iz snova i pretvori ga u stvarnost, Smile Time bez dileme predstavlja izbor br.1! Još od 2012. godine, Smile Time pruža profesionalnu uslugu najvišeg kvaliteta, uz pristupačne cene, uvek brinući o najboljem interesu svojih pacijenata.

Smile Time

A pored širokog spektra vrhunskih stomatoloških usluga, u ovoj izuzetnoj novosadskoj ordinaciji ćete pronaći i taj, u svetu čuveni holivudski osmeh, jedinstven po lepoti savršeno oblikovanih i blistavo belih zuba!

Kako se izvodi Hollywood Smile u Smile Time ordinaciji?

Kako od početnog stanja zuba zavisi i dužina puta do potpunog preobražaja, ovo je uvek i strogo personalizovan stomatološki tretman.

Hollywood smile može da se radi kada postoji nezadovoljstvo samo u veličini, rasporedu i boji zuba, pa sve do kompleksnih slučajeva, kao što su nedostaci jednog ili više zuba. 

Kod pacijenata u čijem početnom nalazu nedostaje veliki broj zuba, najpre se radi implantološka terapija, a zatim i izrada savršenog osmeha.

Naravno, pacijent sam bira da li želi bezmetalnu keramiku, čija je translucencija (prelamanje svetlosti) pod svim uglovima idealna, te zubi stalno izgledaju potpuno savršeno, ili može izabrati povoljnije, metalo-keramičke krunice koje mogu dati veoma zadovoljavajući rezultat.

Takođe, pacijent bira boju svojih zuba, koja može biti blistavo bela ili nijansirana sa nekoliko pigmenata kako bi se postigao što prirodniji izgled.

Iako ste pomislili da ovolika lepota baš uvek mora da boli – ne brinite! Zahvaljujući savremenim metodama i upotrebom najboljih anestezija, izrada Hollywood Smile-a je bezbolna i izvodi se u lokalnoj anesteziji. Nakon preparacije zuba dobijate privremene krunice koje ćete nositi dok vaš savršeni osmeh ne bude gotov.

Važno je napomenuti i to da se tokom izrade krunica, mogu se menjati njihova i boja i oblik, sve dok se ne postigne željeni, savršeni rezultat.

Ističemo i da Smile Time nudi i finansijsku olakšicu svima onima koji planiraju korišćenje stomatoloških usluga za sebe i svoju porodicu, u vidu plaćanja na rate preko administrativne zabrane, platnim i kreditnim karticama.

Individualni pristup, upotreba najkvalitetnijih materijala, permanentno usavršavanje i ulaganje u tehnologiju, pravi su razlozi da se prepustite iskusnim rukama vrhunskih stručnjaka Smile Time tima, na čelu sa dr Veliborom Trgovčićem, specijalistom oralne hirurgije, i svoj holivudski osmeh ostvarite baš ovde.

  • Da budete utoku sa svim aktuelnostima i benefitima Smile Time ordinacije, zapratite ih na Instagramu i Fejsbuku.
  • Ordinacija je otvorena od ponedeljka do petka od 9 do 21 h, a subotom i nedeljom po dogovoru, u istom intervalu.

Delić Dent – za vaš blistavi holivudski osmeh 

Od osnivanja 2014. godine, Delić Dent prati savremene svetske trendove iz oblasti stomatologije, uz primenu minimalno invazivnih procedura i najsavremenijih tehnologija. U svakodnevnom radu s pacijentima koriste isključivo materijale vrhunskog kvaliteta!

delic-dent

U prijatnom ambijentu ordinacije, dočekaće vas ljubazno osoblje i pružiti besplatan pregled i plan terapije, što podrazumeva detaljan pregled zuba i usne duplje uz analizu OPT ili CBCT (3D) snimka.

Njihov moto je: VRHUNSKA ESTETIKA, FUNKCIONALNOST I DUGOTRAJNOST RADOVA!

Hollywood Smile u stomatološkoj ordinaciji Delić Dent 

Hollywood smile je jedna od najtraženijih procedura u stomatologiji, koja podrazumeva pravilne nizove zuba blistavo bele boje. To se postiže izradom keramičkih faseta i/ili bezmetalnih krunica, u zavisnosti od individualnog stanja zuba pre početka rada.

Fasete se izrađuju kod pacijenata kod kojih su prisutni svi zubi i pravilno raspoređeni. 

Krunice se izrađuju kada je zdravog zubnog tkiva malo, kada želimo da promenimo položaj postojećih i da nadoknadimo nepostojeće, odnosno izvađene zube.

Broj zuba koji će biti obuhvaćen radom je individualan. Najčešće rad obuhvata zube od sedmice sa jedne strane, do sedmice sa druge u gornjoj i donjoj vilici. Kod osoba koje imaju prisutne sve zdrave zube, rad može obuhvatiti samo zube vidljive pri osmehu, odnosno od petice do petice.

Boja u kojoj se izrađuju krunice, odnosno fasete je bleach 1, 2, 3 ili 4, eventualno A1.

Razlika u nijansama bleach boje je suptilna, podrazumeva blistavo bele zube, dok A1 predstavlja najsvetliju prirodnu nijansu.

Vreme izrade Hollywood Smile-a je od 7 do 10 dana. 

  • Za više informacija zakazite pregled i konsultacije, pozivom na broj telefona 063 167 6742
  • Više o uslugama pogledajte na njihovom sajtu 
  • Da budete u toku sa novostima i akcijama, zapratite ih na Facebooku i Instagramu

Dental centar Bobić – potpuni preobražaj osmeha u Novom Sadu

  • Stomatološka ordinacija Dental Centar Bobić nalazi se na Telepu, u neposrednoj blizini Bulevara Patrijarha Pavla, u ulici Koste Abraševića 44.

Savremeno opremljena ordinacija se prostire na preko 200 m2 i u ponudi ima sve vrste stomatoloških usluga, od dečje stomatologije do implantologije i zubne protetike. 

Na sve svoje usluge daju višegodišnju garanciju. Posebno zanimljivo vezano za ovu ordinaciju je činjenica da kod njih dolaze iz svih krajeva sveta, jer se između ostalog bave i dentalnim turizmom, a Novosađani imaju privilegiju da su im na „kućnom pragu“.

Preobražaj osmeha u Dental centru Bobić

Hollywood smile (potpuni preobražaj osmeha), postiže se izradom bezmetalnih krunica ili keramičkih faseta na svim ili makar na zubima koji su vidljivi u osmehu.  Za boju zuba uglavnom se bira najsvetlija, takozvana bleach boja, tj. boja izbeljenih zuba.

Procedura izrade holivudskog osmeha je ista kao kada se izrađuju bilo koje druge bezmetalne krunice ili fasete, a vreme izrade je između 7 i 10 dana.

Najbolje stomatološke ordinacije u Novom Sadu

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link