Lifestyle Magazin

Olivera Balašević izbrisala sve zajedničke fotografije sa Đoletom sa svog Instagram profila

olivera-balasevic
Foto: Instagram/Olivera Balašević

Izgleda da nema kraja iznenađenjima kada je reč o udovici Đorđa Balaševića i njenom odnosu prema nasleđu slavnog umetnika.

Naime, nakon što je zabranila rad “Balašević Tribute Benda” i naredila skidanje svih snimaka posvećenih njenom pokojnom suprugu – od videa sa ispraćaja na Keju u Novom Sadu do epizode “Državnog posla” u čast voljenog kantautora – Olivera Balašević je sa svog Instagram profila poskidala sve zajedničke fotografije sa Đoletom, piše NSHronika.

Nakon svega nije potpuno jasno da li se udovica Đorđa Balaševića odriče nasleđa svog preminulog supruga ili pokušava da naplati svako njegovom pominjanje?

Naime, kako saznajemo Olivera je od vlasnika restorana “Kućerda na lakat” tražila materijalnu nadoknadu jer je to “izraz” koji je Balašević “lansirao” u svojoj pesmi “Namćor”.

Da li znate zbog koga su uvek bila prazna dva mesta na koncertima Đorđa Balaševića?

Luftika

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Znajuči ko je i kakva je Olivera Savić, ne čudi ni jedan od ovih njenih postupaka. Ona je njega izbrisala i za života, a sad pogotovo.

    • Strašna osoba. Izgleda kao zla maćeha iz crtanih filmova. Mislim da mi, njegovi fanovi imamo više prava na njegovo nasleđe, nego ova žena. On je postao veliki zbog svojih pesama i svoje publike, a ova žena to koristi na najgori način. Bez Đoleta, ona je niko i to će uskoro svima postati jasno!

OGLAS

903 Shares
903 Shares
Share via
Copy link