Magazin Moda

Jovana Balašević prošetala gradom sa unikatnim modnim detaljem i ceo Novi Sad se okretao za njom

jovana balašević
Printscreen

Ceremonija svečanog otvaranja SFW na platou održana je ispred Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, a jedna od gošći bila je i ćerka legendarnog kantautora Đorđa Balaševića, Jovana. Ona je na ovaj događaj došla da kao ponosna mama podrži svoje ćerke Petru i Simonu, koje su kao članice Dečjeg hora Opere SNP nastupale u programu svečanog otvaranja.

Mnogi su primetili jedinstveni modni detalj koji je Jovana odabrala za ovu posebnu priliku – maramu na kojoj je bilo istkan lik njenog oca. Ovaj emotivni gest nije ostao neprimećen, te su mnogi prisutni bili dirnuti ovim izrazom ljubavi i sećanja, piše Zadovoljna.

jovana-balasevic-marama
Foto: Serbia Fashion Week

Ono što je činilo ovogodišnju ceremoniju otvaranja SFW posebnom je sinergija modne i operske umetnosti. Na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta, gledali smo kako se moda i muzika stapaju.

Kamerni orkestar SNP je svojim muzičkim bravurama ulepšao svečanost, dok su članovi Dečjeg hora Opere SNP-a i solista Željka Andrića, dodali dodatnu dimenziju ovoj večeri.

Voditelji programa bili su Jelena i Aleksandar Gajšek, a publici su prikazane kreacije dizajnera iz 22 zemlje sveta, od Francuske do Kambodže, od Italije do Bugarske.

jovana-balasevic-marama-2
Foto: Serbia Fashion Week

Ovo izdanje “Serbia Fashion Week” će trajati do 17. oktobra, pružajući publici niz uzbuđenja, uključujući “Serbia Fashion Film Festival”, seminarske aktivnosti i uzbudljive modne revije.

Oglasila se Jovana Balašević nakon što je prijavila muža za nasilje u porodici

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link