Magazin

I Đorđe Balašević je obožavao Jokića, zbog utakmica Denvera nije spavao noćima (FOTO)

Balašević koncert
Foto: Dragan Kadić

Đorđe Balašević bio je veliki fan Nikole Jokića, košarkaša koji je sa Denver Nagetsima osvojio NBA titulu. Olivera Balašević je na svom Instagram profilu objavila Đoletovu fotografiju na kojoj se vidi kako Đole gleda utakmicu.

Ono što je zanimljivo jeste da je na fotelji naslonjen dres na kojem piše 15, broj koji Nikola Jokić nosi u Denveru i košarkaškoj reprezentaciji Srbije.

balasevic-jokic
Printskrin: Instagram/olivera.balasevic

“Posle neprospavane noći, strpljivo bi čekao da se probudim i jutro započinjem rečenicom – “Ne možeš da veruješ šta im je sve Jokara noćas radio!!!”, napisala je Olivera Balašević i tagovala Nataliju Jokić, suprugu Nikole Jokića.

Natalija se zahvalila Oliveri na divnim rečima.

– Mnogo Vam hvala na ovim rečima. Meni su ponestale… Jedino znam, veliki ste deo naših života. I kada je dobro i kada je malo manje dobro. Svaka reč, muzika i pesma našla je svoj put do nas i način da u nama ostane. Hvala Vam! – napisala je Natalija Oliveri.

Inače, Nikola Jokić bio je tužan kada će Đole preminuo.

– Nisam mu se stigao zahvaliti što mi je pomogao da jednu devojku uvjerim da postane moja devojka, a da posle tu istu devojku “prevarim” i da mi bude žena – rekao je Nikola Jokić, prenosi Index.hr.

Inače, ćerka Natalije i Nikole Jokića nosi ime Ognjena, kao jedna Đoletova pesma.

Upoznao je na klupi ispred kafića, danas je ona njegov najveći oslonac: Ko je Natalija Jokić?

Izvor: Telegraf

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link