Magazin

Glumica iz serije Vojna akademija ostala bez kuće, živi u kontejneru

nevena-vukes

Srpska glumica i zvezda serije “Vojna Akademija” Nevena Vukes i njen suprug, hrvatski muzičar Marko Vukes već mesec dana žive u kontejneru, nakon što su u stravičnom zemljotresu koji je nedavno zaljuljao Zagreb izgubili svoj dom.

Dok se čitava planeta bori protiv opasnog korona virusa, glavni grad Hrvatske je 23. marta pogodio stravičan zemljotres koji je mnoge porodice ostavio bez krova nad glavom, a među njima je i ovaj poznati par.

View this post on Instagram

#jednodrugoimamo

A post shared by Nevena Vukes (@nevena.vukes) on

– Mi smo nakon zemljotresa ostali bez doma i krova nad glavom. Nismo jedini, mnoge porodice su ostale bez svojih kuća – rekla je srpska glumica.

Njih dvoje su nakon stravičnog zemljotresa odlučili da se obrate opštini, nakon čega je do njih odmah došao načelnik i samo par dana kasnije na njihov posed stigao je kontejner, koji je postao njihov novi dom.

Nakon što su radnici poravnali zemljište i postavili njihov privremeni dom, par se odmah bacio na posao i čišćenje, nakon čega su preneli potrebne stvari iz urušene kuće i uselili se u novi dom.

– Kad smo ostali bez našeg zajedničkog doma, osećao sam se jako nemoćnim i shvatio sam da nismo sami na ovom svetu, ali mi je došlo iz srca u glavu da je samo Božja milost da smo ostali živi i zdravi – zaključio je Marko.

Kako bi što lakše prilagodili situaciji, Nevena i Marko odlučili su da se potpuno posvete kontejneru,srede ga i oplemene da izgleda kao pravi porodični kutak.

Kako izgleda njihov razrušeni, ali novi dom pogledajte u videu u nastavku teksta.

Preživela sam glad, preživljavam siromaštvo, ali i dalje sam neustrašiva

Izvor: Telegraf

PARTNERI SAJTA


42 Shares
Share via
Copy link