Magazin

Naša glumica bila meta vršnjačkog nasilja i pedofila: „Mnogo su me povredili…“

320153_katarina_ff
Foto: Printscreen/instagram

Katarina je progovorila o svojim traumama iz perioda odrastanja kada je bila žrtva predatora, ali i svojih vršnjakinja.

Glumica i pevačica Katarina Bogićević proslavila se 2012. godine kada je dobila glavnu ulogu u seriji „Folk“. Ona je tada tumačila ulogu mlade Zvezdane koja peva po kafanama kako bi pomogla svojoj porodici.

Ona je svojevremeno priznala da je njeno detinjstvo bilo teško poput Zvezdaninog, jer je u srednjoj školi bila glavna meta svojih vršnjaka koji su je maltretirali.

Kako je sama priznala, jednom prilikom su je pretukli i slomili joj prst. Roditelji su je nakon toga prebacili u drugo odeljenje.

– Mnogo su me maltretirali u osnovnoj školi. To je bilo nenormalno, zbog toga sam promenila odeljenje. Imala sam drugarice, bukvalno su bile ‘mean girls’ (zlobne devojčice) – najjače, najlepše…

Ako uradiš bolje test od njih, one te sačekaju i istuku. Jedna od njih mi je slomila prst, posle fizičkog. Igrale smo fudbal i njih četiri protiv nas 20 cura. Naravno, nas je bilo više i pobedile smo.

Bila sam kapiten moje ekipe… Imali smo 10-11 godina… Posle toga su me sačekale. Istukle su me, slomile mi prst… Posle toga nisam išla u školu neko vreme. Tata me posle prebacio u drugo odeljenje – izjavila je ona za domaće medije.

Na samom početku karijere osetila je i tamnu stranu slave.

– Kada je krenula serija, nije me bilo po tri meseca u školi. Deca su tada pravila anketu ‘Zašto mrziš Katarinu Bogićević?’. Moja najbolja drugarica je uzela sve te listiće i tada sam videla šta ko misli o meni.

Nemam lepih uspomena iz osnovne škole… Mnogo su me povredili. Kada sam radila na ‘Folk’ seriji, pisao mi je jedan pedofil. Ono što mi je pisao je dno dna, ne mogu da kažem šta je pisao… Te reči parališu… Moji roditelji su saznali ko je to i prijavili ga – otkrila je glumica.

– Otac me je naučio da, ukoliko budem žrtva manijaka, uzvratim udarac. To mi se i dogodilo, a ja sam vikala i on je pobegao. Moja poruka ženama je da se suoče sa njima, jer oni se boje i jaki su samo na rečima – zaključila je glumica.

Izvor: Nova.rs

Advokat Mike Aleksića izbačen iz sudnice i kažnjen sa 50.000 RSD

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
58 Shares
Share via
Copy link