Magazin Poznati

Srpska glumica živela na parkingu Ade Ciganlije: “Bilo je hladnih noći i nismo imali toalet”

matea milosavljevic
Foto: Instagram / mateus31

Matea Milosavljević proslavila se kao Sofija Šubarević u seriji “Igra sudbine”, čija se četvrta sezona trenutno emituje, pa publika ima priliku da je svako veče gleda u ulozi koja joj je donela veliku popularnost.

Matea je svojevremeno otkrila pojedine detalje iz svoje privatnosti, a da joj avantura nije manjkalo dokazala je kada je ispričala da je jedan period života provela tako što je sa tadašnjim dečkom živela u kamperu, i to na parkingu Ade Ciganlije.

– To je jedno predivno iskustvo, živela sam u kamperu sa tadašnjim dečkom, jer je to bilo jedino njegovo stanovište u tom trenutku. Upoznali smo se na Adi Bojani, pa smo bili malo na Kopaoniku, sa kamp kućom, i onda je došao red na Beograd i jedino gde smo mogli da stavimo kamper to je bio parking Ade Ciganlije – ispričala je jednom prilikom Matea.

– Na prvu pomisliš kao ‘kako ću da živim ovde, kako ovo, kako ono’, ali zapravo shvatiš da ti malo treba da budeš srećan. Budiš se, Ada, priroda pored tebe, šta ćeš lepše. S obzirom na to da me poznaju, svi su očekivali tako nešto od mene. Mama i baka su malo bile u šoku, ali brzo su se navikle i one, nisu dolazile na kafu, mi smo dolazili kod njih. Naučila sam da mi ne treba vila, da mi ne treba ne znam kakav stan i luksuz, ovo je luksuz! Bilo je raznih nezgodnih situacija. Baš je bilo, onako, hladnih noći. Nije bio funkcionalan toalet, tako da smo se i tu snalazili na razne načine. Sve to ima svoju draž. Lako je širiti se po stanu i uživati, hajde uživaj pod ovakvim okolnostima – rekla je glumica svojevremeno za “Mondo”.

Nakon ove avanture i raskida sa tadašnjim partnerom, Matea se vratila u porodičnu kuću, kako bi živela sa bakom.

– Ja sam zapravo i odrasla u toj kući u kojoj sam sada, tu smo u jednom trenutku živeli svi zajedno, pa se onda jedan po jedan iseljavao. S obzirom na to da su se moji roditelji razveli, otac mi ne živi ovde nego u Italiji, mama je otišla sa sestrom u drugi stan, tj sve tri smo bile tamo u tom periodu kada su se oni razveli. Jedno tri godine sam izdržala i onda sam se ipak vratila kod bake, jer nekako to je moja kuća – otkrila je tada.

Kao mala je priželjkivala da bude balerina, a baletsku školu upisala je iz drugog puta, jer su joj prvobitno rekli da ima višak kilograma. Život ju je kasnije, ipak, odveo put glume, zbog čega nimalo ne žali.

– Želela sam da budem balerina, ali su mi rekli da sam bila debela! Da, volim ples, to mi je stvarno pored glume prevelika ljubav i kao mala sam išla u nižu baletsku školu. Nisam prvo mogla da je upišem, zato što su mi rekli da sam debela, pa sam onda ja ipak nekako upisala. Eto odakle su moje nesigurnosti! Ali nema veze, to je neka njihova metoda bila. Razne neke dobre stvari sam ja usvojila iz ove škole, tako da sam sada srećna – zaključila je tada glumica.

Izvor: Lepa i srećna

Čuvena srpska glumica umrla kao beskućnica, a za supruga Zvonka Bogdana do smrti nije htela da čuje

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
115 Shares
115 Shares
Share via
Copy link