Magazin

Preživela sam glad, preživljavam siromaštvo, ali i dalje sam neustrašiva

Glumica Tanja Bošković ostavila je veliki trag u srpskoj i jugoslovenskoj kinematografiji. U gostovanju u emisiji „Među nama“ Tanja je otkrila bolne detalje o svom životu.

Tanja je priznala da se svojevremeno suočila sa glađu, kao i da preživljava siromaštvo.

– Ja sam neustrašiva zato što sam stara. Zato što mi više ništa ne zavisi ni od koga. Ja mogu da živim bez struje sa šačicom hrane. Dobre sam građe, materijala i mogu da preživim. Preživela sam bombardovanje, preživela sam glad, preživljavam siromaštvo. Sve sam preživela i dalje imam snagu. Nemam više onako jako mišiće. I nisam više onako glasna, prosto zato jer je postalo moda da se govori glasno, nesuvislo i krajnje nekorisno za čitav moj narod – rekla je glumica u emisiji „Među nama“, prenosi Blic.

Kako je navela, važila je za veliku buntovnicu, ali više nema snage.

– Umorila sam se. Ja sam sve svoje bitke izvojevala. Sve sam ih platila živom džigericom. Svu sam snagu potrošila. Bila sam glasna, bezobrazna, glupa i sve što treba. I onda je došao jedan dan. Rekla sam neću više. Treba da prižimo nekim drugim ljudima da biju svoje bitke. Zalaganjem celog bića, za bolje drugog mi ćemo postati bolji- rekla je ona.

Školujem troje dece, otplaćujem kredit za stan i borim se kao lavica

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

30 Shares
Share via
Copy link