Poznati Vesti

Anđelka Prpić čeka dete sa najboljim prijateljem i kumom svog bivšeg supruga?

andjelka prpic
Foto: printscreen

Kao bomba je u srpskim tabloidima poslednjih dana odjeknula vest da je glumica Anđelka Prpić trudna. Dok se nagađalo ko je otac deteta, Blic ekskluzivno objavljuje da je u pitanju njen kum i najbolji prijatelj njenog bivšeg supruga.

Tačnije, Anđelka čeka bebu sa M. Ž., koji je bio venčani kum Dariju Prpiću na njihovom venčanju.

– On je rekao svojim prijateljima i porodici srećne vesti i ne krije da je ludo zaljubljen. Ipak, mislio je da će to ostati samo u krugu najbližih. Koliko je voli najbolje govori to da je ostavio dugogodišnju partnerku zbog glumice. Ni Anđelka nije krila ovu priču od najbližih, ali se trudila da to ne dođe do javnosti – kaže dobro obavešten izvor za “Blic”.

Novinari pomenutog medija pokušali su da stupe u kontakt sa M. Ž. međutim on se prvo zbunio, a onda spustio slušalicu, a nije hteo ni da odgovori na poruke. Pokušaj da dobiju izjavu od glumice je takođe bio neuspešan budući da ni ona ne želi da se oglašava za javnost.

Anđelka Prpić se udala za Darija 2011. godine i sa njim ima sina Jakšu. Nakon devet godina braka, par se razišao, a kako se spekuliše krah ove ljubavi usledio je zbog ljubomore Darija koji nije mogao da podnese to što Anđelka mora da glumi intimne scene sa kolegama.

Izvor: Blic

Pamtimo je kao učiteljicu iz „Lepa sela lepo gore“, umrla je u 31. godini na vrhuncu slavu

Redakcija Luftika.rs

komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
218 Shares
218 Shares
Share via
Copy link