Magazin Poznati

Kako danas izgleda lepotica koja u “Anđelima” Nikolu zavodila na podijumu za igru (FOTO)

Nataša lučanin mi nismo anđeli
Foto: Screenshot/ Youtube

“Da li si ikada vodio ljubav na podijumu za igru”?”, replika koju izgovara plavuša u filmu ” Mi nismo anđeli”, pokušavajući da zavede bludnog Nikolu, sasvim sigurno je ostala u sećanju svim ljubiteljima ovog ostvarenja. Baš kao što nam je u mislima ostala i lepota Nataše Lučanin, koja tumači lik fatalne Beograđanke Julijane Vladić.

Jedna od najlepših žena koje Beograd pamti

Njen privatan život ne razlikuje se mnogo od ove uloge, budući da je Nataša Lučanin, rođena Vračarka, jedna od najlepših žena koje grad Beograd pamti.

Nataša je rođena u Beogradu, 16. avgusta 1965. godine, u srcu Vračara, preciznije u Krunskoj ulici, kako piše na njenom Instagram profilu.

Glumom je počela da se bavi krajem osamdesetih godina, bilo je to u filmu „Mis“, piše City Magazine.

A onda su se ređali naslovi: „Lijepe žene prolaze kroz grad“, „Lovac protiv topa“, „Telefonomanija“, „Specijalna redakcija“, pomenuti film Srđana Dragojevića „Mi nismo anđeli“, „Crni bombarder“ u kojem je igrala Tanju, serija „Policajac sa Petlovog brda“ gde je bila Anđela, kultno ostvarenje Dragojevića „Lepa sela lepo gore“ u kojem je glumila bolničarku, a nakon toga se povukla iz javnosti.

Povratak glumi u “Kolu sreće”

Svaka njena uloga je bila zapažena. Setimo se one iz hita iz 1992. „Mi nismo anđeli“ kada je stavila Koja na slatke muke, i izgovorila čuvenu rečenicu: „Da li si ikada vodio ljubav na podijumu za igru?“

Iako se ne zna razlog zašto je 1996. godine donela odluku da se povuče iz glume, dosta se nagađalo, a spominjali su se i navodni zdravstveni problemi.

Međutim, Natalija se pre dve godine vratila glumi, ulogom u seriji „Kolo sreće“, gde je tumačila lik Jovanke Berić.

Glumica je 16. avgusta proslavila svoj 58. rođendan, a na društvenim mrežama mogu se naći neke njene fotografije, te imamo priliku da vidimo kako sada izgleda.

Izvor: City Magazine

30 godina od prve klape kultnog filma “Mi nismo anđeli”

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link