Horoskop Mesečni horoskop

Veliki mesečni horoskop za februar 2021. godine

Rak

Posao

Dragi Rakovi, nedelje koje su pred vama donose veliku orijentaciju na polje koje se tiče pozajmica i kredita. Želećete se što pre rešiti preostalih dugovanja, a isplivaće na površinu i nešto na šta ste zabovravili pa će vam to predstavljati stres.

Na polju posla, ne odustajete od svojih ubeđenja, koje namećete i drugima u kolektivu. Budite spremni na compromise kao i na to da je potrebno saslušati savet kolega.

Neki pripadnici vašeg znaka sada imaju kontakt sa zakonom.

Ljubav

Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je stabilan, iako ćete se suočavati sa povremenom ljubomorom od strane voljene osobe.

Ne reagujte emotivno, već preispitajte svoje postupke, koji su doveli do takve situacije. Ako ste slobodni, imaćete priliku da uđete u strastvenu avanturu sa osobom koja je drugačija na ono što ste do sada navikli.

Privući će vas njena ekscentričnost.

Zdravlje

Zdrvalje je stabilno.

5 prelomnih datuma u 2021. koji donose neverovatnu energiju

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
406 Shares
406 Shares
Share via
Copy link