Horoskop Mesečni horoskop

Veliki mesečni horoskop za februar 2021. godine

Ribe

Posao

Drage Ribe, nedelje koje sup red vama vam donose potrebu da se istaknete na polju posla, međutim, sada do toga neće doći na onaj način koji očekujete.

Važne odluke ostavite za neki drugi period, sada nije trenutak za to, vremenom ćete odustti ili će se planovi jednostavno promeniti usled nepovoljnih okolnosti. Komunikacija je nešto lošija, a vi ćete se prilično povući u svoj svet.

Ne gajite strahove prema saradnicima i nadređenima, jer su sada takva osećanja predimenzionirana.

Ljubav

Na polju ljubavi, ukoliko ste u vezi ili u braku, ovo je osetljiv period za sve pripadnike vašeg znaka. Kako ćete se baviti samim sobom i svojim potrebama, voljena osoba će se osetiti zapostavljeno i usamljeno. Pored toga, ovo je mesec koji može doneti i avanture sa strane koje će narušiti harmoniju u partnerskom odnosu.

Slobodni pripadnici vašeg znaka tokom februara imaju priliku da obnove vezu iz prošlosti. Ovo je nešto što će na samom početku biti obavijeno tajnom, uz zajednički dogovor.

Ipak, ovo je priča koja ima male šanse da se veza razvije u nešto ozbiljnije u budućnosti.

Zdravlje

Zdravlje je stabilno, ali je prisutna nervoza i neispavanost.

5 prelomnih datuma u 2021. koji donose neverovatnu energiju

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
406 Shares
406 Shares
Share via
Copy link