Horoskop Mesečni horoskop

Veliki mesečni horoskop za februar 2021. godine

Vodolija

Posao

Draga Vodolije, ovo je povoljan mesec na svim poljima kada je vaš znak u pitanju. Nekoliko planeta u vašem znaku u vašem prirodnom polju ličnosti govore o tome da su vaše potrebe sad na prvom mestu.

Komunikacija će vam biti veoma važna, želećete se intetelktualno istaknuti, u tome ćete uspeti, ali ne na onaj način na koji vi to želite. Okolina će vas shvatati na pogrešan način ili ćete jednostavno morati da se ponavljate.

Povedite računa o finansijama, jer će sada biti dosta troškova na koje niste računali. Spremite se i na ponavljanje situacija iz prošlosti.

Ljubav

Na polju ljubavi, ukoliko ste u vezi ili u braku, planeta ljubavi j eu vašem zanku, tako da je ovo period koji vam daje priliku da izgladite potencijalne nesporazume sa partnerom.

Ipak, ova planeta je u društvu Saturna i pravi napet aspekt sa marsom, tako da će biti i momenata svađa, sukoba, visokih tonova.

Slobodni pripadnici vašeg znaka su u prilici da započnu vezu sa osobom sa razlikom u godinama, koja je usput, drugačijih shvatanja u odnosu na vas.

S druge strane, javlja se osoba iz prošlosti, tako da ćete biti u dilemi šta uraditi i za koga se odlučiti.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja, povedite računa o unosu šećera u organizam jer ćete biti skloni preterivanju.

5 prelomnih datuma u 2021. koji donose neverovatnu energiju

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
406 Shares
406 Shares
Share via
Copy link