Horoskop Mesečni horoskop

Veliki mesečni horoskop za februar 2021. godine

Mesec februar 2021. godine je period kada se čak 7 planeta grupiše u znaku Vodolije i biće veoma turnulentan period. Većim delom deseca prolazi Merkur u svom retrogradnom hodu, pa mesečni horoskop za februar 2021. predviđa mnoštvo komplikacija.

Ukratko, Strelac je u opasnom flertu, Škorpija u tajnoj vezi, Vaga pred obnovom veze iz prošlosti, Devica meša posao i ljubav, Lav u kandžama nesporazuma, Rakovima isplivavaju stari dugovi, a Ovnu se javljaju stari prijatelji…

Pred vama je uzbudljiv mesečni horoskop za februar 2021. godine.

Ovan

Posao

Dragi Ovnovi, pred vama je mesec u kojem ćete posvetiti vašim planovima i željama.

S obrzirom na to da je prisutan napet aspekt na nebu u odnosu vaše vladajuće planete i Jupitera, Saturna i Sunca tokom februara meseca, biće vam potrebno dosta strpljenja i upornosti da sve što zamislite i sprovedete u delo.

Ne žurite i dobro se organizujte. Kako je planeta komunikacije u retrogradnom hodu, povedite i na ovom polju računa. Javljaju se stari prijateli i imate priliku obnoviti kontakt. Finansije su relativno stabilne.

Ljubav

Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, odnos sa voljenom osobom je ispinjen varnicama i trzavicama. Ne započinjite rasprave koje imaju tendenciju da se završe sukobom.

Voljena osoba će u narednom danima pokušavati nametnuti svoje stavove vama, što će izazavati burnu reakciju.

Slobodni pripadnici vašeg znaka su u šli u jedan mirniji period, nakon burnih nekoliko meseci. Fokusirani su isljučivo na posao, ali kontakt iz prošlosti može poremetiti vaš mir.

Zdravlje

Obratite pažnju na kvalitet ishrane i više se krećite.

5 prelomnih datuma u 2021. koji donose neverovatnu energiju

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

407 Shares
407 Shares
Share via
Copy link