Horoskop Mesečni horoskop

Veliki mesečni horoskop za februar 2021. godine

Bik

Posao

Dragi Bikovi, energični ste i maksimalno se posvećujete poslu. Sigurno je da ćete s vremena na vreme biti izloženi stresu, nailazićete na iznenadne prepreke i to vam se neće dopasti, posebno neplanirane situacije, jer ćete smatrati da da ste se doboro organizovali.

Retrogradni Merkur vam pravi problem u komunikaciji sa nadređenima ali i sa ostalima u okviru kolektiva u kom radite.

Neki Bikovi imaju problem sa jednim od roditelja.

Ljubav

Na polju ljubavi, ako ste zauzeti, odnos sa voljenom osobom ulazite u izazovan period, jer veliki broj planeta u Vodoliji pravi negativan aspekt na vaš horoskopski znak, pa je preporuka da povedete računa o načinu komunikacije i da ne provocirate partnerove reakcije.

Poželećete više slobode tokom februara. Ako ste slobodni, raspoloženi ste za ljubav i pojaviće se dve odobe koje će vam jednako privući pažnju. Ipak, ukoliko uđete u vezu, to će biti sa osobom koja je nešto starija od vas i na višoj je poziciji.

Zdravlje

Na polju zdravlja, obratite pažnju na ishranu, hormone i čuvajte se povreda.

5 prelomnih datuma u 2021. koji donose neverovatnu energiju

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
406 Shares
406 Shares
Share via
Copy link