Horoskop Mesečni horoskop

Veliki mesečni horoskop za februar 2021. godine

Blizanci

Posao

Dragi Blizanci, tokom februara meseca ćete biti naglašeno nervozni što će se odraziti na vaše poslovne odnose, kao i na vašu produktivnost. Javiće se strahovi kada je posao u pitanju, u smislu sumnju u kolege kao i u vezi sa vašom budućnosti kada je zaposlenje u pitanju.

Neki pripadnici vašeg znaka razmišljaju o promeni posla. Sada nije trenutak z ato. Vaša vladajuća planeta je u retrogradnom hodu do dvadeset i prvog februara i donosi vam kontakte iz prošlosti, ali i problem u komujikaciji.

Pažljivo slušajte šta vam se saopštava ali i sami povedite računa o komunikaciji.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa parnterom trpi upravo zbog loše komunikacije. Imaćete utiak da vas suprotna strana ništa ne razume. Ipa, povoljan aspekt planeta u vazdušnim znacima vam daje priliku da izgladite potencijalne nesporazume.

Slobodni pripadnici vašeg znaka razmišljaju o osobi iz prošlosti, koja će se iznenada i javiti.

Zdravlje

Na polju zdravlja, prisutne su nesanice koje vas iscrpljuju.

5 prelomnih datuma u 2021. koji donose neverovatnu energiju

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
406 Shares
406 Shares
Share via
Copy link