Horoskop Mesečni horoskop

Veliki mesečni horoskop za februar 2021. godine

Škorpija

Posao

Drage Škorpije, vašim prirodnim polje međuljudskih odnosa i tokom februara meseca prolazi planeta akcije, agresije, sukoba tako da ćete biti suočeni sa raznim vrstama stresa kroz druge oljude.

Veliki broj pripadnika vašeg znaka će sada prekinuti ugovore, posebno one koji su sklopljeni tokom pršle godine, tokom oktobra i novembra meseca. Nove dogovore prolongirajte, ukoliko ste u mogućnosti, u suprotnom, isti neće trajati.

Prisutni su neporazumi na polju doma, usled loše komunikacije.

Ljubav

Na polju ljubavi, ako ste u vezi ili u braku, ne reagujte na provokacije koje dolaze od strane partnera. Ovo je mesec u kojem će u drugoj strani kulminirati nezadovoljstvo prouzrokovano ograničenjima koja su povezana sa karijerom, pozicijom i poslom.

Slobodni pripadnici vašeg znaka, ukoliko se malo potrude, vrlo brzo mogu pomeniti emotivni status koji će na samom početku biti obavijen velom tajne.

Zdravlje

Zdravlje je stabilno, ali proverite hormone.

5 prelomnih datuma u 2021. koji donose neverovatnu energiju

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
406 Shares
406 Shares
Share via
Copy link