Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za decembar 2019. godine

STRELAC

Posao

Jupiter, koji je ujedno i vladar vašeg znaka, ulazeći drugog dana meseca decembra u znak Jarca, napušta vaše prirodno polje ličnosti i samim tim, za početak, vas „spušta na zemlju“ jer je njegov uticaj donosio velike potencijale u svakom smislu, ali ujedno i velike apetite koji vam možda i nisu bili neophodni, kao i nešto veće planove u odnosu na ono na šta ste do sada navikli.

Sada ćete se orijentisati najviše na vaše lične finansije.

Zarada u stranoj valuti je izvesna, prihodi će se povećati, a samim tim i troškovi i zato savet da napravite balans između prihoda i rashoda jer će ovo drugo biti izraženo a dešavaće se da trošite na ono što vam ni sada ni u budućnosti neće trebati.

Do 20. decembra Venera rolazi kroz ovo vaše polje. To bi značilo da će mnogi pripadnici vašeg znaka dobiti finansijsku podršku u vidu poklona, bonusa na platu, povišicu i slično.

Mars se nalazi u vašem dvanaestom polju i svojim uticajem izaziva nervozu i emocionalnu osetljivost.

Ovaj tranzit može izazvati burnije reakcije koje su direktno povezane sa poljem posla. Izbegavajte rasprave koje vode u sukob i prekid komunikacije.

Možda će vas neko pokušavati isprovocirati, ali ne reagujte.

Ljubav

Na polju ljubavi, Venera je krajem meseca napustila vaš znak pa ćete imati manje tolerancije za voljenu osobu. Partner će ipak mnogo više biti fokusiran na posao, a baš to u vama može probuditi nezadovoljstvo.

Razmislite još jednom, jer ćete sada biti potrebni suprotnoj strani u smislu podrške zbog nezgodne poslovne situacije u kojoj se nalazi. Ne dozvolite da vas vaši lični strahovi udalje.

Slobodni pripadnici vašeg znaka će biti u prilici da paočnu strastvenu emotivnu vezu koja ć tokom čitavog decembra biti obavijena velom tajne.

Povremeno će te okolnosti odgovarati slobodnim Strelčevima a istovremeno će želeti promeniti okolnosti. Zbog ove romanse je moguć i kraći put ili je osoba koja se desi iz nekog drugog grada.

Zdravlje

Na zdravstvenom planu, obratite pažnju na unos slatkiša, odnosno generalnoo šećera u organizam kao i na hormonske promene.

Astrolozi otkrivaju šta vam donosi godišnji horoskop za 2020. godinu

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
445 Shares
445 Shares
Share via
Copy link