Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za decembar 2019. godine

RAK

Posao

Već na samom početku meseca ćete se posvetiti međuljudskim odnosima u širem smislu reči. Na poslovnom planu su mogući novi ugovori i partnerstva na koja već dugo računate.

Bićete zadovoljni time kako se okolnosti razvijaju i dugo će vas držati optimizam koji je ovaj put opravdan. Povoljan aspekt Marsa i Jupitera omogućava vam da zakonske zavrzlame rešite u svoju korist.

Pred vama je mesec koji će doneti i povoljne promene na polju posla, neki Rakovi će se odlučiti da napuste sigurnu zonu u okviru ovog polja i probati da se pronađu u nečemu novom.

Na samom početku će sigurno biti prepreka, ali je preporuka da budete uporni i da ne odustajete.

Finansije su vam od velike važnosti o ovog meseca je moguć iznenadni priliv koji će stići kao bonus.

Rakovi koji, pored posla, imaju neki hobi, dobijaju priliku da započnu mali biznis koji bi se vremenom mogao razviti u nešto više.

Ljubav

Na polju ljubavi, zauzeti pripadnici vašeg znaka su na posredan način pod uticajem planete ljubavi i samim tim su u dobrom odnosu sa partnerom.

U suprotnoj strani se javlja velika potreba za bliskošću, tako da ćete uspeti izgladiti sitne razlike među vama. Rakovi koji su već dobrim delom van partnerstva će se odlučiti za poslednji korak koji vodi kraju veze, odnosno braka.

Slobodni pripadnici vašeg znaka će biti motivisani da promene svoje emotivni status. Javiće se nedoumice zbog toga što će osoba koja vas zaintresuje biti različitog društvenog statusa ili će postojati neka druga vrsta razlike koja bi mogla biti presudna da se ipak udaljite.

Mars se je u povoljnom aspektu sa vašim znakom, pa nedoumica neće dugo trajati a ubrzo će se ukazati još jedna prilika za novu ljubav.

Za razliku od onoga na šta ste do sad navikli, ovo je neko ko je veoma uporan i teško ćete moći odoleti šarmu.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja, mogućisu problemi sa želucem a uzrok će biti pritajena nervoza.

Astrolozi otkrivaju šta vam donosi godišnji horoskop za 2020. godinu

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

445 Shares
445 Shares
Share via
Copy link