Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za decembar 2019. godine

ŠKORPIJA

Posao

U naredne četiri nedelje ćete se ozbiljno zauzeti za vaše ciljeve. Nije da se do sada niste trudili i davali sve od sebe, ali ste bili veoma iscrpljeni i to vas je ograničavalo.

Planeta koja je vaš vladar je u vašem znaku, u prirodnom polju ličnosti i povremeno će u vama izazivati želju za raspravama koje bi trebalo izbegavati.

Mnogim Škoprijama će se javiti velika želja za učenjem i ovo je pravi momenat za upisivanje kursa jezika, plesa i tako dalje.

Što se tiče finansija, biće vam veoma važne, čak ćete misliti da nedovoljno zarađujete, a razlog su ipak malo veći apetiti od ranije, a to znači da ste se prilično zadužili i da je sada potrebno vraćati novac.

Ne brinite, uspešno ćete se rešiti opterećenja.

Na polju posla će se desiti neke promene koje već dugo priželjkujete. Pripazite na odnose sa kolegama kao i sa nadređenima.

Često ste u pravu i preuzimate inicijativu, ali sada i nije trenutak za takve stvari, jer ćete se izložiti nepotrebnomm stresu a nećete ništa postići.

Krajem decembra, 26.12.se dešava solarna eklipsa u vašem prirodnom trećem polju što znači da su pred vama promene kada su interesovanja u pitanju.

Želećete se dodatno obrazovati, upisati časove vožnje, ali ćete popraviti i odnos sa mlađim rođacima.

Ljubav

Kada se radi o ljubavi, ukoliko ste zauzeti, dvanaesti mesec će doneti strasti ali i sukobe. Vi ćete biti inicijator, tako da, ako vam je stalo do harmonije, pokušajte sukobe izbeći.

S druge strane, sa planetom harmonije u polju komuikacije, Venerom, dobićete i želju za flertom i zavođenjem u okviru veze u kojoj se nalazite.

Postoji i jedan deo Škorpija koje nisu u idealnom odnosu. Mars i Uran su u napetom aspektu i taj aspekt se tiče vašeg polja partnerstva i sada se preko noći može desiti prekid.

Slobodni pripadnici vašeg znaka su u daleko boljoj situaciji nego u prethodnom mesecu. Za početak, uz Marsa u prvom polju, preuzećete inicijativu i pokušati se nametnuti osobi koja vas već neko vreme interesuje.

U tome ćete uspeti, sigurno je da ćete privući pažnju, samo što je neophodno da budete strpljivi i da nigde ne žurite. Venera je u polju komunikacije i vaši telefoni će se usijati.

Ljubav može doći i iz susednog grada ili zemlje ili ćete čak i vi otići na kraći put i tamo sresti zanimljivu osobu koja je ambiciozna, uticajna i odgovorna.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja, obratite pažnju na povrede, ne izlažite se velikim naporima, a ako ste planirali neku manju hiruršku interevenciju, uradite to u prve dve nedelje meseca. Moguć povišen pritisak.

Astrolozi otkrivaju šta vam donosi godišnji horoskop za 2020. godinu

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
445 Shares
445 Shares
Share via
Copy link