Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za decembar 2019. godine

VAGA

Posao

Ovaj mesec vam donosi veliku motivaciju kada je novac u pitanju. Bićete odlučni da sačuvate stabilnost na ovom polju, mada će sigurno biti i nepredviđenih troškova.

Ipak, nećete se mnogo time opterećivati nego ćete zadržati pozitivan stav. Jupiter 2. decembra ulazi u vaše prirodno polje doma i porodice i sa sobom donosi mir i stabinost.

S obzirom na dobar aspekt Jupitera i Marsa, mnoge Vage će imati priliku da reše važno stambeno pitanje, bilo da se radi o prodaji ili kupovini nekretnine, mada situacija na nebu može doneti i rešavanje neke papirologije koja je ostala zaglavljena u vremenu.

Ukoliko je neko planirao preseljenje u inostranstvo, sada će to biti omogućeno jer će se iznenada stvoriti uslovi.

Selidbe su generalno sada veoma moguće. Što se tiče posla, distanciraćete se od kolega, ali razlog je samo veliki broj poslovnih, ali i ličnih obaveza.

Neko od kolega će vam se učiniti dvoličan, ali ćete ubrzo shvatiti da je u pitanju samo pogrešan utisak. Na polju ljubavi, zauzeti pripadnici vašeg znaka ulaze u rasprave sa partnerom, iako će biti i strastvenih trenutaka.

Ljubav

Dvadesetog decembra planeta ljubavi ulazi u znak Vodolije i samim tim pravi povoljan aspekt na vaš horoskopski znak i nalazi se u vašem prirodnom polju ljubavi, pa ćete do kraja meseca uspeti izgladiti odnos iako ćete oboje poželeti malo više slobode za sebe.

Slobodne Vage iz jednog nerešenog statusa, to jest, nedefinisane relacije, prelaze u nešto ozbiljnije. To znači da će osoba za koju ste zainteresovani spustiti gard i dozvoliti vam da se približite.

U početku će veza biti više bazirana na prijateljstvu a vremenom će moći prerasti u nešto više.

Zdravlje

Na polju zdravlja, pripazite kosti, kolena i zube. Posetite stomatologa, bar zbog redovne kontrole.

Astrolozi otkrivaju šta vam donosi godišnji horoskop za 2020. godinu

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

445 Shares
445 Shares
Share via
Copy link