Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za decembar 2019. godine

Ovan menja posao, sudbinski susret za Bika, Blizanci spremni za kompromis, Rak pred brakom, Lav pronalazi novi posao, Devica raskida vezu, Vaga se seli, Škorpija u sukobu sa partnerom, dobra finansijska situacija za Strelca, Jarac menja život iz korena, Vodolija u problemu sa novcem, Ribama se otvara prilika za posao u inostranstvu. Saznajte šta vam još donosi horoskop za mesec decembar 2019. godine.

OVAN

Posao

Na samom početku meseca, 2. decembra, tranzitni Jupiter ulazi u znak Jarca, u vaše prirodno polje statusa u društvu, karijere, imiža i reputacije. Ovaj tranzit će za vas sada biti važan u smislu da će doći do zaokreta kada je karijera u pitanju.

Bićete u mogućnosti a javiće se i želja u vama da se dodatno obrazujete, širite svoje vidike i da napredujete. S druge strane, nekim pripadnicima vašeg znaka će se desiti i promena posla, odnosno pozicije u okviru firme u kojoj rade.

Na samom početku, ovo možda neće biti prijatan događaj, ali ćete vremenom uvideti da je zapravo to upravo ono što vam je bilo potrebno.

Jupiter će napraviti izazovan aspekt sa vašim Suncem, što govori da su na vidiku dani u kojima ćete se morati ozbiljno zauzeti za sebe.

Dešavaće se i sukobi sa autoritetima, koje ćete teško moći izbeći a nećete se ni truditi da to uradite. Saturn se i dalje nalazi u Jarcu, tako da će povremeno biti i situacija da ne znate na koju stranu da krenete.

Istovremeno ćete želeti promenu a i ostanak na istoj teritoriji. Tranzitni Mars se nalazi u vašem polju podrške drugih ljudi, kredita, pozajmica… vaša energija će tokom decembra biti usmerena ka rešavanju dugovanja ali ćete otvoreno zatražiti podršku od onih kojima verujete.

Bićete uspešni u tome jer je Mars u povoljnom aspektu sa takozvanim maleficima, Saturnom, Plutonom kao i sa benefičnom planetom Jupiterom.

To bi, u praksi, značilo da će se desiti prilike, možda i niotkuda, koje ćete na vreme uočiti i iskoritstiti. Merkur više nije retrogradan i sada možete odahnuti.

Ljubav

Na polju ljubavi, zauzeti Ovnovi ulaze u mirniji period. Mars je krajem novembra napustio vaše prirodno polje partnerstava tako da će se strasti smiriti.

Sukobi sa voljenom osobom su iza vas, a pored toga, više se nećete osećati isprovocirano ili, uslovno rečeno, napadnuto.

Decembar je mesec u kojem ćete imati priliku obnoviti strasti sa partnerom. Ukoliko se već neko vreme dvoumite šta dalje kada je veza, odnosno brak u pitanju, Jupiter vas može sada „osloboditi“ iste, pod uslovom da je relacija sve osim kvalitetna.

Slobodni Ovnovi su okrenuti poziciji i poslu. Što se tiče zabave, toga neće nedostajati, međutim, ovo je period u kojem će se više baviti prijateljima, statusom, karijerom… planeta ljubabi, Venera, je u Jarcu, nalazi u prirodnom desetom polju i, bez obzira na to čime se okupirate, ljubav se ipak može desiti ii to sa osobom koja je zrela, odgovorna i i uticajna u društvu, ali dijametralno drugačija od vas.

Sukob početku poznanstva izaziva pažnju s vaše strane.

Zdravlje

Kada je zdravlje u pitanju, umor je nešto što vas već duže vreme muči ali se vi ne date. I dalje važi upozorenje da se pripazite povreda a ako se bavite sportom, makar i rekreativno, budite pažljivi. Moguće glavobolje.

Astrolozi otkrivaju šta vam donosi godišnji horoskop za 2020. godinu

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

445 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap