Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za decembar 2019. godine

LAV

Posao

Poslovna situacija je nepromenjena, u smislu da i dalje naporno radite i takav trend će vas pratiti tokom čitavog decembra. Zastoj u komunikaciji je i za vas.

Ako ste očekivali da novac pristigne, a to se do sada nije desilo, budite sigurni da u nedeljama pred vama priliv novca može da vas iznenadi.

Tokom decembra će se ukazati prilika za rad sa strancima ili u inostranoj firmi. Lavovi koji su u potrazi za zaposlenjem u decembru pronalaze posao, odnosno, biće im ponuđeno sa više strana da svoj poslovni status promene.

Mars prolazi kroz vaše polje doma što donosi tenziju među ukućanima i moguće sukobe. Decembar je povoljan za preuređenje doma, selidbe ali nikako za rasprave o ozbiljnim temama.

Imaćete potrebu da harmonizujete odnose na teritoriji posla, ali ćete biti samo delimično uspešni u tome, jer dosta toga zavisi i od drugih.

Finansije su na zadovoljavajućem nivou, nekako uspevate napraviti balans između prihoda i rashoda, ali vrlo malo možete da uštedite, koliko god se u tome trudili.

Ljubav

Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, tranzitna Venera prolazi kroz vaše prirodno polje posla dobrim delom meseca što će vas distancirati od voljene osobe.

Razlog je okupiranost obavezama i potreba da se što više postigne za kratak period. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju priliku da u tom periodu upoznaju interesantnu osobu koja ima veze sa njihovim polsom.

Dvadesetog decembra, Venera se seli u vaše sedmo polje i zauzetim Lavovima će biti važna harmonija sa voljenom osobom. S vremena na vreme će se javiti razlike u stavovima koje mogu izazvati distancu ali ćete to prevazići.

Pojedini Lavovi će imati priliku da uđu u aferu. Ako ste slobodni, spuštate kriterijume i dozvoljavate da vam priđe neko ko vam do sada nije preterano privlačio pažnju.

Zdravlje

Zdravlje je stabilno mada su mogući virusi usled pada imuniteta.

Astrolozi otkrivaju šta vam donosi godišnji horoskop za 2020. godinu

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

445 Shares
445 Shares
Share via
Copy link