Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za decembar 2019. godine

BIK

Posao

Tokom decembra ćete se najviše posvetiti svojoj pooziciji i ugledu u društvu, s obzirom na to da će vaša vladajuća planeta boraviti u znaku Jarca sve do dvadesetog dana meseca.

Biće vam veoma važno kako vas drugi vide ali ćete i svaki trenutak, koliko je to moguće, posvetiti i karijeri.

Povoljan aspekt koji ova planeta ujedno i pravi sa vašim Suncem donosi i protekciju i podršku onih koji su od uticaja a naročito od ženskog dela populacije.

Ova planeta tranzitira kroz vaše prirodno deveto polje i omogućava vam da na miran i ljubazan način nametnete svoje stavove.

20. decembra Venera prelazi u znak Vodolije i aktivira vaše prirodno deseto polje pa je moguće napredovanje ali za one koji su u potrazi za poslom, poslednjih deset dana meseca će imati priliku da svoj posovni status promene, odnosno da pronađu posao.

Iako na samom početku to neće biti neka zadovoljavajuća ponuda, ukoliko je prihvatite, budućnost donosi napredovanje.

Ljubav

Mars se nalazi, do kraja meseca u vašem prirodnom sedmom polju, koje predstavlja međujudske odnose, ortačke odnose kao i emotivno partnerstvo.

Budite na oprezu tokom ovog perioda jer su sukobi mogući i to da planete za sitnicu, zbog koje ćete se kasnije pokajati.

Mogući su prekidi saradnje sa onima koji već neko vreme ne zadovoljavaju vaše kriterijume i zbog toga nećete žaliti, već ćete nastaviti dalje.

S druge strane, ukoliko ste zauzeti, ne potežite osetljiva pitanja i ne provocirajte voljenu osobu jer će veoma burno reagovati, što vi zapravo ne očekujete.

Slobodni pripadnici vašeg znaka tokom ovog perioda mogu sresti sudbinsku osobu koja dolazi s puta i nešto je starija, odnosno zrelija.

Zdravlje

Zdravlje je u redu mada se čuvajte povreda.

Astrolozi otkrivaju šta vam donosi godišnji horoskop za 2020. godinu

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

445 Shares
445 Shares
Share via
Copy link