Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za decembar 2019. godine

RIBE

Posao

Pred vama je period u kom ćete se posvetiti svojim planovima a decembar je mesec kada će se većina istih i realizovati. Imaćete podršku od strane onijh koji uživaju ugled u društvu, osoba visokog statusa i uticaja.

Na polju posla dolazi do ekspanzije a velike su šanse da uspostavite kontakt sa strancima. Oni pripadnici vašeg znaka koji imaju želju da započnu posao u inostranstvu, sada će za to dobiti priliku.

Kako će Merkur i do devetog decembra boraviti u vašem prirodnom devetom polju, oni koji uče i studiraju, sada mogu dobiti povoljne vesti, na koje dugo čekaju, od stran fakulteta.

Nakon toga, ova planeta prelazi u vaše polje karijere i statusa, pa će ovo biti teme kojima ćete se ozbiljnije pozabaviti do kraja meseca.

Privremeno ćete raditi na dve pozicije pa je neophodno da se dobro organizujete. Velika većina Riba će u prve tri nedelje dobiti priliku da napreduju, mada će i neke biti zabrinute i u nedoumici kojim putem dalje krenuti.

Što se tiče finansija, one su u porastu, jer će vladar ovog vašeg prirodnog polja biti u povoljnom znaku, kao i u povoljnom aspektu sa Saturnom i Plutonom, što omogućava stabilnost i kontinuitet.

Ljubav

Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, decembar je daleko povoljniji mesec u odnosu na prethodni. Za početak, nekoliko planeta će bii u zemljanim i vodenim znacima, što vama odgovara.

Dobar aspekt Venere u prve tri nedelje meseca doprineće harmoniji između vas i voljene osobe. Nesporazumi ostaju za vama.

Slobodni pripadnici vašeg znaka uz povoljne aspekte Jupitera na prvom mestu shvataju da ne mogu pristajati na kompromise, a imaju priliku da započnu romansu sa osobom sa kojom su do nedavno imali prijateljski odnos.

Veza će na samom početku biti tajna jer ćete prvo želetida vidite u kom smeru relacija napreduje.

Zdravlje

Na polju zdravlja, vitalni ste i razmišljate da se aktivnije bavite sportom. Nemojte preterivati zbog mogućih povreda zglobova.

Astrolozi otkrivaju šta vam donosi godišnji horoskop za 2020. godinu

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

445 Shares
445 Shares
Share via
Copy link