Vesti

Sećate li se Jovanjice? E pa Koluvijin vozač sada je uhapšen zbog šverca heroina

Među uhapšenima za šverc heroin, u zajedničkoj akciji srpske i bugarske policije sa agentima američke agencije DEA, nalazi se i Miloš T. vozač osumnjičenog Predraga Koluvije u aferi Jovanjica.

Miloš T. je uhapšen zajedno sa još šest osoba, a njegovo ime nalazi se i na optužnici Specijalnog suda zajedno sa Koluvijom. On je nedavno pušten iz pritvora, a poznat je policiji i zbog falsifikovanja ličnih isprava.

Ni to nije sve u kriminalnom dosijeu Miloša T, jer se spominje i u drugoj optužnici u slučaju Jovanjica, kojom su obuhvaćeni pripadnici bezbedonsosnih službi, odnosno članovi obezbeđenja ove narko-plantaže, a koju je nedavno podiglo Tužilaštvo za organizovani kriminal, piše Nova.rs.

On je inače bio za volanom “audija” u trenutku kada su beogradski inspektori uhapsili njega i Koluviju, nakon što su ih zaustavili zbog saobraćajnog prekršaja na auto-putu Beograd-Niš, u blizini Velike Plane, a potom i razotkrili šta se krije iza imanja za proizvodnju organske hrane.

MUP je danas saopštio da su u ovoj međunarodnoj akciji, u Srbiji uhapšeni M. S. (37) iz Niša i M. T. (47) iz Čajetine, kao i da je u njihovom posedu pronađeno dva kilograma heroina. Istovremeno, u Bugarskoj uhapšeni su srpski državljanin Ž. M. (39), za koga se sumnja da je vođa ove kriminalne grupe i bugarski državljani D. S., A. N., G. H. i N. H., a zaplenjeno je ukupno 20 kilograma heroina.

Krušik, Jovanjica, prisluškivanje: Da li je kraj ljubavi između Vučića i Stefanovića

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
36 Shares
Share via
Copy link