Srbija Vesti

Vučić potvrdio da je BIA bila u kontaktu sa Koluvijom, ali na brata i dalje ne da

Foto: Marina Lopičić

Novinarka Jelena Zorić je izjavila da je Bratislav Gašić bio u kontaktu sa Predragom Koluvijom, koji se sumnjiči da je kao vlasnik Jovanjice držao najveću plantažu marihuane u Evropi.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nema problem da se ispitaju svi navodi novinarke Jelene Zorić, pa i o kontaktu direktora BIA Bratislava Gašića i optuženog Predraga Koluvije, o čijem jedinom kontaktu, kaže, i postoji službena beleška.

Rekao je da nema problem da se sve ispita, i da ima apsolutno poverenje u Gašića, te da je siguran da nije učinio ništa protivpravno.

– A, ako jeste, treba da odgovara. Da se provere svi navodi i utvrdi se da li je učinjeno nešto suprotno zakonu. Ali, to neće oprati one koje su tri godine bestidno lagali i koje baš briga i za ovo što ja sada govorim, jer je normalno da ja budem džak za udaradnje – rekao je Vučić.

Tokom daljeg izlaganja, iskoristio je priliku da još jednom svog brata Andreja ogradi od afere Jovanjica.

Na konstataciju medija da se Jeleni Zorić zahvalio na istini o njegovom bratu, budući da je rekla da „Andreja Vučića nema u Jovanjici“ i da je to spin, te pitanje šta sa drugim delom njene izjave u kojoj navodi da se sa Koluvijom čuo direktor BIA Bratislav Gašić, Vučić je rekao da to pitanje najbolje pokazuje svu suštinu naše unutrašnje politike.

– I sve licemerstvo, svu nepravdu i nemoć onih koji su se godinama trudili da sve usmere, najčešće ka jednoj osobi, a onda ka porodici. Tri godine, a ne tri munuta, sata ili dana, tri godine govorili su da smo kriminalci koji prozivode drogu, vlasnici kartela, u kontaktu sa Koluvijom… – rekao je Vučić.

Koluvijina odbrana traži svedočenje policajca koji tvrdi da je Jovanjica podmetnuta Vučiću

266 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap