Beograd Magazin

Goran Vesić jede sarme, sluša Kanje Vesta i udvara se klincima da glasaju za SNS kad porastu (VIDEO)

vesic-tiktok
Foto: Printscreen/TikTok/sicve011

Goran Vesić je u narodu jedini omraženiji “političar” od Aleksandra Vučića i to je jedini razlog zašto ga ovaj drži pored sebe. Vesić ulogu “dvorske lude” marljivo, savesno, predano igra – što isključivo i jedino radi.

Tako je zamenik gradonačelnika Beograda objavio novi video na svom TikTok profilu, a cilj je da ga građani “bolje upoznaju”.

Naravno, velikom šefu ludorija nikad dosta a Sićve nastavlja da briljira.

Uspeo je Vesić ushićeno da dotrči crvenim tepihom stepenicama do kamere a da se ne saplete, pa je zaigrao mrdajući prstima da bismo saznajemo detalje iz života dežurnog…

Goran se građanima pohvalio da je bio novinar, da mu je omiljeno jelo sarma, da voli da sluša rep muziku – te da mu je američki reper Kanje Vest omiljeni muzičar.

Osvrnuo se i na svoj glumački talenat, te saopštio da je glumio u čak 87 predstava – svakako zanimljiv podatak, iako je pod pokroviteljstvom naprednjačkih režisera i uz sredstva građana Srbije predstava bilo daleko više.

Do Brodveja još uvek nije stigao ali je grad svakako, zapalio.

@sicve011 #beograd #gradbeograd #belgrade #srbija #srbijatiktok #balkantiktok #balkan #fy #fyp #foryou #foryoupage #viral #trend #treninding #me #serbia ♬ nhạc nền – AK乂Duty

Nastup je završio rečenciom “I to je tako”.

Ništa nije tako. Šaljivi čika je pekao palačinke u Skupštini, pričao kineski, odgovarao na pitanja građana uz izvođenje popularne koreografije.

Suština, pomazite kučence i nemojte prikazati svoje političko lice ni najmanje, dok ste “političar”.

Mlađa publika ipak nema dovoljnu rezistenciju prema Vesićevim “simpatičnim” a zapravo gnusnim performansima kao što to imaju njihovi roditelji.

Dakle, Goran Vesić, pored toga što kod odraslih ostaje najomraženiji i uspešno krade tu titulu od predsednika Srbije, nastavlja da se obraća mladoj publici koja u budućnosti tek treba da se politički opredeli.

Predsednik konstatuje, Vesić solidan, Aleksandar Vučić zadovoljan.

Ljubav na beogradski način: Karleuša u šetnji sa enciklopedijom znanja Goranom Vesićem

Share via
Copy link