Magazin Poznati

Ljubav na beogradski način: Karleuša u šetnji sa „enciklopedijom znanja“ Goranom Vesićem

karleusa-vesic

Jelena Karleuša je nedavno sa Goranom Vesićem u centru Beograda napravila pravi spektakl. Žena koja kaže da je rođena Beograđanka i to s ponosom stalno ističe, euforično je dočekala da joj neko ko nije iz glavnog grada kroz njega bude lični vodič, piše Direktno.

U to ime ga je još nazvala i enciklopedijom znanja. Ovu njihovu šetnju centrom Beograda jedva su dočekali tviteraši koji su imali više nego zanimljive komentare na ovoj društvenoj mreži.

Naime, pevačica Jelena Karleuša i zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, prošetali su centrom Beograda, a snimci njihovog druženja preplavili su društvene mreže.

Prošetali su i Skadarlijom, a sve vreme su ih pratili trubači. Provozali su se u autobusu starom, navodno, preko 60 godina. Slike i snimke Karleuša je objavila na svom Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLOG OF JELENA (@blogofjelena)

„Danas sam imala fantastičnog vodiča kroz grad, čoveka koji je prava enciklopedija znanja, gospodina Vesića. Bilo mi je zadovoljstvo obilaziti istorijske znamenitosti Beograda u sklopu svojevrsne razglednice našeg lepog grada povodom koncerta ispred Skupštine Srbije, ja volim Beograd“, napisala je Karleuša.

U jednoj od objava, rekla je da je prilikom obilaska centra grada – slučajno – naletela na Vesića.

Korisnici Tvitera su se naravno našalili sa Jeleninim objavama.

Međutim, nekoliko meseci kasnije, Vesić i Karleuša ponovo su se sreli u Skupštini grada na konferenciji povodom novogodišnjeg koncerta.

– Ja bih se zahvalila svima koji su ovde. Vaša podrška nam je potrebna 31. decembra, kada ćete pokazati sliku Beograda ispred Skupštine. Potrudiću se da moj koncert izgleda kao na Tajm Skveru u Njujorku. Zahvaliću se fantastičnom Goranu Vesiću jer smo tokom vakcinacije uspeli da zaintrigiramo ceo svet. Zahvalna sam što se setio mene za Novu godinu. Meni je čast i ponosna sam da nastupam – rekla je ona tada.

Kasnije je, odgovarajući na pitanja novinara izjavila da nije promenila stranu i da nije deo nijedne političke opcije.

– Ja sam dočekala i ispratila mnoge vlade, ali ovo je prva koja me pozvala da pevam ispred Skupštine, hvala im. Svi dobro znaju da nisam ni na čijoj strani, nisam član nikakve stranke ni partije, svi dobro znaju moje vrlo jasne stavove, kada mi se nešto sviđa kažem, kada mi se nešto ne sviđa isto kažem. Ne delim ljude na vlast i na nevlast, zbog toga sam mnogo puta propatila i pod time sam poznata. Ne bih volela da se moj nastup politizuje, mi smo pozvane da napravimo koncert, ovo je šoubiznis, ovde nema mesta politici. Ja sam pomenula i vakcinaciju, ali smatram da ni to nije politika države, nego čitave planete, tako da – podržavam vakcinaciju, moja branša je propatila u ove dve godine. Da ne pričam o tome da ljudi umiru od korone. Dužnost je svakog od nas da se vakciniše – rekla je Karleuša tada.

Međutim, ubrzo je usledio još jedan preokret. Tokom velikih ekoloških protesta u Beogradu, kada su građani Srbije bili izloženi brutalnim napadima policije, Karleuša je stala u odbranu ne svog naroda, već inostrane kompanije koja preti da uništi životnu sredinu u Srbiji.

Tada je novinare Nova.rs nazvala „stranim plaćenicima“, a kasnije je, uprkos priloženim fotografijama, negirala da je tako nešto ikada napisala.

Nije dala ni konkretan odgovor da li podržava građanske proteste.

– Da li podržavam proteste? Podržavam ekologiju. Ekologija mora da se štiti. Ja kao neko ko se bavi zaštitom životinja i pravima životinja smatram da priroda treba da bude nešto što je imperativ u Srbiji. A ne podržavam političke proteste. Ako je to jedna fuzija i ako nije jasna granica gde počinje ekologija a gde se završavam, ona smatram da javne ličnosti ne treba da se izjašnjavaju jer će najebati. Nazivaće ih botovima, stranim plaćenicima, sendvičarima, prodanim dušama i tako dalje. Najbolje je da se vi bavite politikom, a ja ću pevanjem – rekla je Karleuša.

Od tada do sada, i dalje čekamo da krene da se bavi pevanjem, a da se mane Gorana Vesića.

Vučić je plesao do snova, a Vesić do košmara u stilu teletabisa

OGLAS

896 Shares
896 Shares
Share via
Copy link